Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin yanılgısı geçen sene İcardi düştü şeklinde.

Ama geçen sene İcardi düşerken Avrupa Kupası'nda oynamadığımız için liste kısıtı yoktu.

CL'yi koz olarak kullanarak kulüpler daha fazla para koparalım 4'üne kadar liste vermek zorunda der.

Bu tarz hamleleri yaparken bu riski ön görememek gerçekten vasat zeka ürünü.

Çok ciddi kumar oynandı ve şu ana kadar kaybediyoruz gibi görünüyor.

Geçen de sormuştum bu soruyu çok merak ediyorum.

Acaba Avrupadan hangi takımın transfer dönemi kapandıktan sonra CL kalitesinde oynayacak ve sakatlık problemi falan olmayan üst düzeyde oyuncusu ihtiyaç dışı görünecekte biz onu ucuza indirebileceğiz :D

Gerekli orta saha gelmezse Erden Timur un bütün olumlu havasi dağılır. Lig ve avrupada tökezleme olduğunda da manevi olarak da bizim taraftarlar tarafindan yipratilir. Sezon sonu da görevi sağlık bahanesiyle bırakır.

Yonetim ne yapmaya çalışıyor? Yeter ya. Kadro dışı kalan topcu mu alacaksınız? Antep maçının sonucu mu bekleniyor?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira-Oliveira orta sahasıyla Bayern deplasman, Manchester deplasman, Bayern iç saha bunlardan puan almamız imkansız, Amrabat'ı Manu alırsa iç sahada da 1 puan alırsak alırız Kopenhag deplasman 1 puan iç sahada 3 puan toplam 5 puanla Avrupa ligine geçer ilk elemeleri zar zor geçersek geçeriz sonrasında eleniriz.

Açıkçası orta sahaya üst seviye biri alınmıyorsa CL'den elenip 4. olup en azından ligi alıp seneye tekrar şansımızı denemek lazım. Bu orta saha planmasının bu kadar saçma olmasından dolayı bu sene olmadı seneye bakarız en doğrusu olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt