- 3 Temmuz 2012
- 141.412
- 89.422
- 5.478
kesın 3 5 kısı var hesaptafabrizio bugün sağlam mesai yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesın 3 5 kısı var hesaptafabrizio bugün sağlam mesai yapar
adam gunde 3-4 saat uykuyla bu ise yapiyor
manyak yaw
isim bu dostumadam gunde 3-4 saat uykuyla bu ise yapiyor
manyak yaw
İnanmaadam gunde 3-4 saat uykuyla bu ise yapiyor
manyak yaw
İnanma
Doldurmuştur gariban stajyerleri onlar harıl harıl çalışıyodur
Karılara bakıyodur bi de arap şeyhleriyle menajerlerle falan konuşuyodursanmiyom iphone screen timeina atmisti 20 saat falan ayaziyordu
U-21 olduğu için yazmaya gerek yokUmarım kalır. Zaten homegrown kontenjanına ilk 18'e bile almayacağımız oyuncuları yazmak zorunda kalacağız. En azından 1 oyuncuyu maç kadrosuna alabiliriz Emin'le.
U-21 olduğu için yazmaya gerek yok
Yazılacak tek adam Yunus'tu o da gitti
Gitsin diye demedim listeye yazılmayacak diye söyledimYazmaya gerek olmaması daha değerli kılıyor Emin'i. +1 rotasyon oyuncusu listede.
Yazmaya gerek olmaması daha değerli kılıyor Emin'i. +1 rotasyon oyuncusu listede.
hoghberhg yada betancur gelirmi
doğru değilDoğru değil
Zaniolo PL'nin dandik takımı yerine bizi seçti
Amrabat da örneğin Fulham'a hayır demiş
Fofana mesela Nottingham'ı istemedi
Oyuncudan oyuncuya değişiyor tabii ama hala CL tercih edenler var
Zaniolo'nun derdi PL değildi boşta kalmaktı. PL'de herhangi bir yere gitmeye okey olsaydı Bournemouth veya Leeds'deydi. Bizden PL'ye gitmek gibi bir planı olduğunu ise hiç sanmıyorum, olaylar öyle gelişti sadecedoğru değil
zaniolo plye bizden daha rahat gidebilecegi icin 6 aylıgına bizi secti.
amrabat manuya gidebilmek icin fulhama hayır dedi.
fofanayı tanımıyorum ama onun da vardır bir hikayesi.
eger bir futbolcu bir pl takımını reddetmişse, daha büyük bir pl takımına gitmek istediği içindir.Zaniolo'nun derdi PL değildi boşta kalmaktı. PL'de herhangi bir yere gitmeye okey olsaydı Bournemouth veya Leeds'deydi. Bizden PL'ye gitmek gibi bir planı olduğunu ise hiç sanmıyorum, olaylar öyle gelişti sadece
Amrabat'ın Man Utd işi yatarsa Fulham'a mı gidecek yani
Fofana da Nottingham'a hayır dedi işte hikaye falan yok. Monaco'da devam etmeyi tercih etti
okan hoca arıyor top taşıyan 8. biz aramıyoruz.Arkadaşlar bu amrabata sözlükte " bildiğin on libero , safkan 6 numara , 8 le alakası yok çakılı 6 " tarzinda yorumlar var. Bu doğru mu ? E hani biz ileriye top tasayan 8 arıyorduk ?