Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.220
- 18.581
- 2.268
biride berat özdemir yazmış burda gördüm valla 25 yaşında ts de iyidi.Yerli aynı zamanda alternatif olarak olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hojberg > Amrabat
Üstat biz 1 tane alsınlar öpüp başımıza koyalım modundayız bu üçünü nasıl alacak bunlarAmrabat/Hojbjerg + Breivik okeyim.
Amrabat/Hojbjerg dedim zaten 1'ini alıyoruz 2'sini aynı anda ihtimalimiz %0.1 filandır.Üstat biz 1 tane alsınlar öpüp başımıza koyalım modundayız bu üçünü nasıl alacak bunlar

declan'ın oyununun taktik analizlerini okumanı öneririm renktaşım.Bence Rice'a göre çok farklı özellikleri var Hojbjerg'in. Mesela çok fazla denemese de ince pasları çok iyi atabiliyor. Dönen topları toplamada da usta bir oyuncu olmasına rağmen Conte çöpü set oyununu çok fazla istemediği için bu özelliğini çok fazla gösteremedi geçen sene. Tabi bunların yanında bir de istikrar meselesi var. Kuzeyli oyuncuların çoğunda olduğu gibi performansında çok fazla dalgalanma yaşamaz. Mesela bir maç 10 üzerinden 9'luk oynayıp diğer maç 4'e düşmez. En kötü 6 7'lik falan performans verir.
Bacaklari una dönmüşpogba son 2 lig maçındada oynamış nasıl sakat çıkmış ben anlamadım
Timur müthiş adam ama biraz fazla isimli topçu takıntısı varPogbayı almayı düşünen adamın düşünce tarzından süphelerim vardır