Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liign en iyi 2 yerli ortasahası bizde.onlarda kaan ayhan ve kerem demirbay.eyüp aydın ve gökdeniz gürpüz de en iyi genc ortasahaları.

en iyi yerli 10 numaraya gelirsek işte orda orda berk kızıldemiri,berat luşu falan a a takıma atmalı hemen.

lan bjk ve fbnin macı bugunmus.kafa şeypacaklar boş yere şimdi.tüh.ankaragucunun transferler iyi ama daha hazır değiller.fbdeki şansa bak.hazır olmayan yetersiz samsun deplasmanına git,hazır olmayan ankaragucune git.
Ankaragücünde hazır değiller, daha alışmadılar muhabbeti yok, ads gibi oyuncuların bir ayağı bile olmasa sahaya sürüyorlar sıfır geri vites bugun hepsi sahada olucaktır.

Ertan ve X sayesinde Davinson Sanchez transferini öğrenmiş olduk

Bizim muhabirler uyusun dursun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha erken birsey soylemek icin ama adam boyle ruhu cekilmis hayattan bezmis gibi hazir degil ondan bence
Yazarları okudum. Vay Teteye nasıl 62dak tahammül ettin, vay şu oynamaz vay bu oynamaz...
Bu adamlar PlayStation oynayarakmı form tutacak. Daha Zaha ve Ziyech için neler söyleyecekler bekleyelim

transferden bağımsız ama milletin saçma duyum ve inanılmaz hızda yangın moda geçilmesi gibi şeylere örnek bir tivit. hesapta faketir.

Konu ile altındaki alakasız yazılmış ama aramalardan görüntüleme alma taktiği için kelimeler - 170 bin üzeri görüntülenme.

Elon twitter'ın içine ettin. zaten sakattı baya baya Joker'in gotham'ı gibi oldu

ulan yusuf kenan calik, icardi hangi maci kötü oynamis? ilk geldigi 2-3 mac uyum süreci haricinde.. bunlar bu meslekten para kazaniyorlar ya

Ya bu Davinson Sanchez olayı benim aklıma yatmıyor. Tottenham taraftarı da kalsın adam en iyi üçüncü stoperimiz diyor. Bonservis ve maaş açısından da ucuz olmaz

Pašalić bence ucuza gelmiyorsa iyi transfer olmaz. Atalanta topçuları o sistemde çok iyi görünüyor sonra başka yerlere gidince saçmalıyorlar. Bir de adam tam küçük maç topçusu. Büyük maçlarda arazi oluyor bir tane iyi büyük maç performansını anımsamıyorum

Piyasada kalan adamlara bakıyorsun her türlü dağ fare doğuracak..Ben erden beyeilk gunden beri çok güvendim ama şu donem en azından bir Amrabat höyberg ayarında adam bekliyordum .. Muhtemelen alacağımız adamları 1 ay önce de alırdık diyeceğiz çok gereksiz iş yaptik

lan bjk ve fbnin macı bugunmus.kafa şeypacaklar boş yere şimdi.tüh.ankaragucunun transferler iyi ama daha hazır değiller.fbdeki şansa bak.hazır olmayan yetersiz samsun deplasmanına git,hazır olmayan ankaragucune git.
Ankgücünün sol açığı renaldo fbnin içinden geçecek bugün akşam izle.

bize şu iki tipten biri lazım

ya amrabat gibi melodi gibi kalıplı, topu geriden çukatması da ikili mücadelesi de iyi bir 6

ya da appiah gibi ndiayenin daha kalitelisi gibi bir 8

bizim presi, ikili mücadelesi güçlü bunun yanında da top tekniği berkandan daha iyi olan birine ihtiyacımız var

O tarz bir oyuncu piyasa da kalmadigi icin veya alamadigimiz icin menajer önerileri ile devam ediyoruz bana göre

Umarim dedigin profil de oyuncu gelir cünkü eksik olan profil kesinlikle o tarz bir orta saha

Ankaragücü bugün saplar
Kağan Koç

Pasalic 2.50
Mckennie 2.5
Breivik 1.00

Pasalic ve Mckennie opsiyonlu kiralık gelsin

Sergio 2.75
Midjö 1.00

gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt