Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.870
- 5.404
- 1.458
Boyu uzun ve fizik olarak diri duruyor renkdaş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyu uzun ve fizik olarak diri duruyor renkdaş.
AAynenYalnız takımın hala gercek gücünü biliyor. Ziyech'ten dostum yok ama Zaha + iyi bir 8 numara eklemesi bizi inanmaz hale getirebilir.
Sergen biErden timur akrep burcu olduğuna göre ay-jupiter-merkur etkisi ile güzel anlasmalar yapabilir.astroloji de olmasa umidim yok
Yaw yanlis yazmisim diye degistirecektim, sen mi degistirdin mesaji?AAynen
En iyisini bekliyoruz 1 aydır en iyisiArtık ebenizinki ulan saat 2 olmuş hala tık yok rahat rahat takılıyordum da ben de stres yapmaya başladım iyice bu gece de net isim cikmazsa net olarak forvetsiz sezon loading
Zaten elde belli bi para vardı,üstüne 15 milyon eklendi dersek abi holjberg veya fofanaya ciddi bonservis verecegiz.ramos çünkü sponsorla gelecek ve serbest.sancez olursa o da ucuza biterBu arada Okan Buruk, UCL parasini harcayacagiz dedi ama 15.6 milyonluk kisim mi yoksa tum 25 milyon mu?
Sende boş durmamış haddini bildirmişsindir herhalde
Benim ingilizce turkce çeviriler karışıyor bazenYaw yanlis yazmisim diye degistirecektim, sen mi degistirdin mesaji?![]()
neyi?@Osman SEDEN sil üstad yasakkk
soyleyemem yasak üstadneyi?
ve prolem ne tam olarak o kavga neden?
bu iki oyuncu resmi olarak aciklandi mi ?Gokdeniz gurpuz,eyup aydın gelecek için yapılan hamleler
delirmişsiniz hepinizsoyleyemem yasak üstad