Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.343
- 3.432
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson ve Abdülkerim'le devam diyorum. Nelsson 3-5 mac kacirirsa diye arkasina yabanci stoper almaya gerek yok. Kaan ve Emin yedek olarak yeterli ve kimse bu saatten sonra yerli stoperini satmaz. Orta sahaya mümkünse 2 yabanci alinmali. Orta saha haric her yere adam almayi birakmak lazim. Süre bitmek üzere.İki Gs formalı foto atacak diye geri dönüşü olmayan 8-10 milyon para bağlayacağız ya resmen delilik.
Bir an önce gitse bir yere de kurtulsak.
Aynı fikirdeyim o yüzden Miçö'nün ve Dubois'in kesin olarak kalmasını, Oli-Mertens ve Bakambu 3lüsünden ikisi ile yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum.sanchez veya ramos neyse alınsın hiç itirazım yok
ama miçö ve oliveira gidiyorsa net 2 orta saha lazım ve bu stoper işi orta saha sayısını 1e düşürüyorsa istemem
ndidi + sanchez
343 Digital - Alper Mert
ozaman ramos gelsinTabii maddi şartlara da bağlı ama eldeki stoperler düşünülünce Sanchez mi Ramos mu derseniz ben Sanchez derim. Ha geçen sene de Belotti mi Icardi mi sorusuna da Belotti diyordum
Sergio Ramos Al-Ittihad'da
![]()
Sergio Ramos maneja la opción de jugar en Arabia con Benzema
Era uno de los nombres propios del mercado de fichajes... y su destino está cada vez más cerca de Arabia Saudí. Sergio Ramos contempla la posibilidad de jugar en el Al Ittihad y vowww.marca.com
+Ramos 2 gol daha atarsa CL efsanesi olacak tek ihtimal biziz an itibariyle. Ben olsam son teklifi düşürürdüm o kaybeder
Ramos gelirse senden bana kapsalonozaman ramos gelsin
4/3/3 de çakma 3:5:2Orta sahandaki oyuncular uygun değil oynatsın hadi Manchester veya Bayern deplasmanlarında neler olacak gör. Takımın şuan ki yapısı 433 gibi bir sistemi kaldırır.