Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Fener'i izleyeniniz var mı bu sene resmi maçlarda?

Ben biraz Samsun maçına baktım, pek bir oyun gücü göremedim. Çok fikir vermedi açıkçası. Samsun uyumsuz bir takımdı. Twente maçlarını izlemedim, daha önceki konferans rakipleri bayağı zayıflardı.

Seba
Fred
Tadic

Bunlar dışında vasatlar gibi.

Bir de takım içi kargaşa çıkmış galiba ne olduğunu açıklamıyorlar, halının altına süpürüyorlar mevzuyu.

Ben biraz Samsun maçına baktım, pek bir oyun gücü göremedim. Çok fikir vermedi açıkçası. Samsun uyumsuz bir takımdı. Twente maçlarını izlemedim, daha önceki konferans rakipleri bayağı zayıflardı.

Seba
Fred
Tadic

Bir de takım içi kargaşa çıkmış galiba ne olduğunu açıklamıyorlar, halının altına süpürüyorlar mevzuyu.
fener iyi

tık yok di mi hala ?

Yeni transfer ne ara gelecek sağlık kontrolünden geçecekte lisans çıkaracağız gerçekten b.ktan bi süreç

ndidi championshipte 70dk üstünde hiç çıkmamış

60. dakikalarda çıkmış

Ramos 2 gol daha atarsa CL efsanesi olacak tek ihtimal biziz an itibariyle. Ben olsam son teklifi düşürürdüm o kaybeder
+ cl.de en fazla oynayan topçu sıralamasında 10. durumda. ilk 10'dan silinmemek için bu sene mutlaka oynamalı.. Ben Erden Timur'un yerinde olsam üste para + sezonun yarısında El ittihada gitme şartıyla bonservis parası isterdim..

şu şartlarda 8 milyon vermek yerine bir scout transferi yapardım.. Ramos'un twitterdaki 20 milyon takipçisi adam başı GS'ye 1 € verecekse başka tabi...

Seba
Fred
Tadic

dayanamadığımdan sadece özet var bende . onda da garip gurup işler . Bi schmandzky miydi tam doğru adı neydi - o fena bri adam değil.

Berkanı tutup 1 yabancı orta saha alsak yeterliydi

dubois giderse sağ bek yedeğimiz yok resmen

yerli orta saha da bulamayız performans verecek salih falan gelmez artık
Berkani nasil tutalım hocam. Taraftar profili bu iste adam toreira yok niye oynuyor diye yazıyor. Berkan küsünce profosyonel değil diyor iyi her lafı edelim adamlara. Eleştirince de kimse gs dan büyük değil deniyor kırıcı olmayınca gs dan büyük oluyor kafası oluyor. Berkan gitmekte hakli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt