Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndidi defansif anlamda iyi istatistiklere sahip, hava mücadeleleride çok iyi. Torreira’ya iyi partner olur onu tamamlar kanımca

BCT: “Hissiyatım, Thiago Alcantara.”
BCT the Guru ya...

Hissiyat...hmmm...hissiyat.

zen.webp

Thiago Alcantara sakat yahu. Bilmiyorum. 20 maç oynar mı senede ?

ndidi leicester taraftarının tüm zamanların en kötü lc oyuncuları listesinde ilk 5te fln.
göndermek için takla atıolar okuyun neler yazdıklarını

transfermarkt sişirmelerine gelmeyelim
kombineleri yakma vaktidir vakit üstat!!!

8-10 ne koparabilirsem diye mevzuya bakan 37lik ramos icin sampiyonlar ligi'nin ne kadar önemli oldugunu falan anlatmaya calisiyorsunuz. adamin dünyada kazanmadigi kupa kalmamis. 6 mac daha fazla oynasa ne olur? araplardan daha fazla para koparmak icin bizim adimizi kullandigini düsünüyorum.

Kimseden ses çıkmıyor. İlk haber çıktıktan sonra biz zaten biliyorduk diyen herkesin yedi sülalesine sövcem

BCT: “Ramos Galatasaray’ı bekledi. Manager’i fiyat arttırınca iptal oldu.”

buralari renato sanches icin yangin yerine cevirenler vardi, 25 dk oynadiktan sonra sakatlanmis roma'da. dün oynadigimiz gaziantep deplasmaninda sahada olsa bacagini eline verip gönderirlerdi. böyle yumusak profillerle ilgilendigimizi hic sanmiyorum.

Kimseden ses çıkmıyor. İlk haber çıktıktan sonra biz zaten biliyorduk diyen herkesin yedi sülalesine sövcem
Baya bir söveden demektir , çünkü hepsi eski bir tivitlerinden alıntı ile yeşil tik koaycak.

dubois ve miçoyu bizim kulüplere kiralayabılırız akbil konya samsun filan isterler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt