Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla zor, 2 hafta sonra copenhagla maç var ve kazanmamız kolay değil bence herifler bizden daha hazır olacak. diğer maç da deplasmanda aralık'ın bilmem kaçında

%50-%50dir 3. lük ihtimali

valla inanılmaz şanslıyız

barajdan ordan burdan seker girer belki yine

Bu kadar bariz orta saha eksikken bize bunu yapmazlar. Rahat olalım

Şu saatten sonra transfer yapsın veya yapmasın Erden Timur gibi birini bu taraftar profili hak etmiyor

Erden Timur un yeri Premier Ligi klüplerinden birinde yöneticiliktir..

Biz ülke futbolu olarak onun kalibresini anlayacak düzeyde değil..

Şimdiden Herşey için Teşekkürler Erden Timur

FantasticInexperiencedGreatdane-size_restricted.gif

Ulan ömer bayramlı ocak ayını bekleyinli zamanlar geldi aklıma
Ne felaket günler yaşamışız, galatasaraylılar bize güvensin durumları filan.

Şu son gün Erden timura güvenmek istiyorum

Eğer son gün 4 kap gelir ve herkesin içine sinen adamlr olursa başarıdır

Ama apo’nun durumuna düşüp ömer bayramla transferi kapadık derse zaten erden timura bütün güven sarsılacaktır.
maalesef üstad başarı değil

şansımız yaver gitti diye başarılı bir transfer dönemi geçirmişiz gibi lanse etmeyelim

bu takım ilk ön eleme maçına forvetsiz çıktı, diğer 2 elemeye orta sahasız çıktı. molde maçında es kaza ofsayt pozisyonunda 30-40 cm geride olsa topcu şimdi ne yangınlar dönüyordu

en büyük ihtiyacı sen transfer döneminin ilk günü bitirmiş olacakken son gün getireceksin

bunların hepsi bi yana, çıkıp konuşsalar taraftarı bilgilendirseler neyse. bi dün okan hoca maçtan sonra rahat olun dedi o kadar

molde maçındaki şansımızı geçtim, dün bile bi puan kaybında camia komple dağılabilirdi, bunları ön görerek iletişimi güçlendirmek lazım ama sınıfta kaldılar maalesef

erden timur'u hepmiz seviyoruz zaten, orta saha getirmese bile kabul edilebilir bir durum ama iletişimi doğru yapacaksın en başında

Tek beklentim;
1 tane düzgün 8 numara gerisi trı vırı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt