Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Süre bitti dememiş miydiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu da var, diyelim bir oyuncuyu almak istedin ama alamadım, şuan hiç alamazsın çünkü adamların transfer dönemi bitti. Ya hiç süre almayan biri gelecek ya da Arabistan'dan transfer gelecek.Elzem bir transfer için fiyat düşsün diye son günleri beklemek nasıl bir mantıktır. Tam tersi fiyat yükselir çünkü hepsi ihtiyacın olduğunu biliyor
Fırsat transferi için son günler beklenir mutlak ihtiyaç için değil. Büyük hataŞu da var, diyelim bir oyuncuyu almak istedin ama alamadım, şuan hiç alamazsın çünkü adamların transfer dönemi bitti. Ya hiç süre almayan biri gelecek ya da Arabistan'dan transfer gelecek.
Mantık olarak öyle ama pratikte olmuyor. Sallıyorum bonservis 20 istediler bi oyuncuya, eğer transferde aşama kaydedildiyse sallıyorum 15m euroya anlaşılıyor zaten, sorun ödeme planı kaç taksit ne kadarı nakit vs oluyor. Bunda da karşı kulüp büyük bir hareket yapmazsa onlar çözüüyor. Ama dediğim gibi ilerleme kaydedildiyse, kaydedilmediyse zaten rakibin eli güçlenir.Elzem bir transfer için fiyat düşsün diye son günleri beklemek nasıl bir mantıktır. Tam tersi fiyat yükselir çünkü hepsi ihtiyacın olduğunu biliyor
Lan ne 17si sokarım almayın lan
Nijerya doğumluymuş garanti 4-5 yıl mağarası varndidinin gerçek yaşı 45 filandır
İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?istifa sesleri?
Oyunumuz oturursa 3cu oluruz. Artik top hocada, takimi iyi oynatmaliBugün de isim dusmezse, artık Avrupa listesine adam yazilmayacak demektir, muhtemelen biz zaten gruptan çıkamayız, bu kadro en azından 3. Olur diye hesap yaptilar
O iş imkansız artık. Kimse gelmeyecek belli oldu. Eyüp aydını alır kapatırızYa su an verrati zorlaniyorsa
Herkes gider biz kalırızistifa sesleri?
Takımlar önemli oyuncularını da son günlerde salmıyor kolayca. iş şansa kalıyor biraz, yanlış ve riskli bir stratejiMantık olarak öyle ama pratikte olmuyor. Sallıyorum bonservis 20 istediler bi oyuncuya, eğer transferde aşama kaydedildiyse sallıyorum 15m euroya anlaşılıyor zaten, sorun ödeme planı kaç taksit ne kadarı nakit vs oluyor. Bunda da karşı kulüp büyük bir hareket yapmazsa onlar çözüüyor. Ama dediğim gibi ilerleme kaydedildiyse, kaydedilmediyse zaten rakibin eli güçlenir.
Orta sahamızın kıymetini bilelim
Toreira-Sergio-Midzö-Demirbay-Kaan