Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elzem bir transfer için fiyat düşsün diye son günleri beklemek nasıl bir mantıktır. Tam tersi fiyat yükselir çünkü hepsi ihtiyacın olduğunu biliyor
Şu da var, diyelim bir oyuncuyu almak istedin ama alamadım, şuan hiç alamazsın çünkü adamların transfer dönemi bitti. Ya hiç süre almayan biri gelecek ya da Arabistan'dan transfer gelecek.

Bu arada ndidiyi ben beğeniyordum anasını satayım...

Şu da var, diyelim bir oyuncuyu almak istedin ama alamadım, şuan hiç alamazsın çünkü adamların transfer dönemi bitti. Ya hiç süre almayan biri gelecek ya da Arabistan'dan transfer gelecek.
Fırsat transferi için son günler beklenir mutlak ihtiyaç için değil. Büyük hata

Elzem bir transfer için fiyat düşsün diye son günleri beklemek nasıl bir mantıktır. Tam tersi fiyat yükselir çünkü hepsi ihtiyacın olduğunu biliyor
Mantık olarak öyle ama pratikte olmuyor. Sallıyorum bonservis 20 istediler bi oyuncuya, eğer transferde aşama kaydedildiyse sallıyorum 15m euroya anlaşılıyor zaten, sorun ödeme planı kaç taksit ne kadarı nakit vs oluyor. Bunda da karşı kulüp büyük bir hareket yapmazsa onlar çözüüyor. Ama dediğim gibi ilerleme kaydedildiyse, kaydedilmediyse zaten rakibin eli güçlenir.

Tahminimce inecekler:
Davinson Sánchez
Zeki Çelik
Tanguy Ndombele
Eyüp Aydın

Tahminimce gidecekler:
Fredrik Midtsjø
Léo Dubois
Hamza Akman (kiralık)
Baran Aksaka (kiralık)

Muslera
Boey
Nelsson
Bardakcı
Tasende
Torreira
Ndombele
Ziyech
Aktürkoğlu
Zaha
Icardi

Güvenç/J. Yılmaz
Çelik
Ayhan/Bayram
Sánchez
Karataş
Aydın
Oliveira/Demirbay
Tetê
Mertens
B. Yılmaz
Dembele/Dervişoğlu

Dervişoğlu, Aydın ve bir oyuncu Avrupa listesinde olmaz.

Mantık olarak öyle ama pratikte olmuyor. Sallıyorum bonservis 20 istediler bi oyuncuya, eğer transferde aşama kaydedildiyse sallıyorum 15m euroya anlaşılıyor zaten, sorun ödeme planı kaç taksit ne kadarı nakit vs oluyor. Bunda da karşı kulüp büyük bir hareket yapmazsa onlar çözüüyor. Ama dediğim gibi ilerleme kaydedildiyse, kaydedilmediyse zaten rakibin eli güçlenir.
Takımlar önemli oyuncularını da son günlerde salmıyor kolayca. iş şansa kalıyor biraz, yanlış ve riskli bir strateji

CL listelerinin yarın verileceğini bilen adam sana ucuza oyuncu mu bırakır, ki artık bir de Arabistan opsiyonu var. Fırsat fırsat diyerek patladık gibi bu sefer. Ya devre arasına kalacak iş ya da birinden kazık yiyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt