Transfer Nöbeti #19 | 2023 Yaz Arşiv

Uefa listesine kadar 1 orta saha transferi yapılacağına inanıyor musunuz?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reys belki de bilinecek bişey yoktur ha

Ama bu dandik muhabirlerin böyle çaresizce saçmalamalarını görmek de keyif veriyor

yauv hiç erden timur öyle birşey yaparmı
geçen senede son gün şak diye 4 transfer indi
3 ünü gelmeden 7-8 saat önceden öğrendik

yauv müthiş bu ben zwvk alıyorum

bilsek ne olacak bilmesek ne olacak

gsnin hayrınaysa bu disiplin övülecek birşey

Olmadık adamlar için 15-20 milyonluk bonservis külfetine girmektense, önceki sayfalarda ismi geçen Beka Beka gibi biri transfer edilirse ses etmem; mevcut kulübünde karşılayamadığı beklentiyi bizde karşılar belki; zaten o yoldan gitmiyor muyuz?..

Borca batık bir kulüp olduğumuz gerçeği göz ardı ediliyor...Seneye Avrupa maçlarından ciddi gelir elde edilemezse bu çarkı çevirmek yine zorlaşacak; her zaman bonkör sponsor bulunamaz...

Vay be, son 24 saate giriyoruz ama yaprak bile kıpırdamıyor.

yauv hiç erden timur öyle birşey yaparmı
geçen senede son gün şak diye 4 transfer indi
3 ünü gelmeden 7-8 saat önceden öğrendik

yauv müthiş bu ben zwvk alıyorum

bilsek ne olacak bilmesek ne olacak

gsnin hayrınaysa bu disiplin övülecek birşey
Masonum yarin gece liste bildirilecek. Yapacagimiz transfer yetismezse skandal olur. Yani transfer yapacak olsak bu gece gelmeliydi

Olmadık adamlar için 15-20 milyonluk bonservis külfetine girmektense, önceki sayfalarda ismi geçen Beka Beka gibi biri transfer edilirse ses etmem; mevcut kulübünde karşılayamadığı beklentiyi bizde karşılar belki; zaten o yoldan gitmiyor muyuz?..

Borca batık bir kulüp olduğumuz gerçeği göz ardı ediliyor...Seneye Avrupa maçlarından ciddi gelir elde edilemezse bu çarkı çevirmek yine zorlaşacak; her zaman bonkör sponsor bulunamaz...
Abi iyi diyorsun da o halde 30 milyon maliyete girip zaha'yı almasalardı zaha mı ihtiyacımızdı yoksa orta saha mı.
Oyuncu gitti diye geçen hafta avrupa kupası maçına oyuncuyu bile maça almadık 1 hafta geçti üstünden güya adam hala gidecek.

Mantıken düşünelim şu anda pazarlık yapıyor olmamamız lazım, uçuş planları vs hazırlanmıştır desek şu saatler içinde bi haber düşmesi gerekiyor yoksa cidden transfer falan gelmez ya da Erden Timur uçağa bindirdikten sonra verecek isimleri ki %1 ihtimal.

UEFA listelerine son 29 Saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt