Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.158
- 41.811
- 3.413
Ohaaa. Kart ciktimi gedsona? Ciksa vardan kirmiziya dönmesi lazimdi. Demekki kart bile cikmadi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bilemiyorum artik. Lisans cikmadan bildiriliyorsa bir umut var hala. Ama illa lisans olacaksa topcu hemen gelmeli artikya geçen gün asporda bende izledim onu yazdım buraya tff lisansı olmadan uefa lisans işinide
aspor kolpa yaptı sanırım
Sorun çözüldüğündeAdminlerim uygulama ne zaman düzelir
Sevgili Masoncumbence 1 transfer kesin şuan istanbuldadır
mal muhabirlerin haberi yoktur
hayır yani negatif tivitte yok - kesin baya baya "kesinlikle harf bile yazmıyorsunuz" falan denildi.
Valla bilemiyorum artik. Lisans cikmadan bildiriliyorsa bir umut var hala. Ama illa lisans olacaksa topcu hemen gelmeli artik
hayır yani negatif tivitte yok - kesin baya baya "kesinlikle harf bile yazmıyorsunuz" falan denildi.
biz torreira yerinede kayabilsin diye 6-8 bakıosak fenerde 6 bakıo - maaş basıp sulanmasınlar diye her önlem bile alınmaya çalışılıyor olabilr.
o kadar ekstrem trasnfer sezonu ki her şey olur
onlarda da her daim yoktu ki - bide avrupa transferi kapandı. ne bileyim olursa yazarız diyorlardır belki hiç bir fikrim yok ..Yabancı basın?Bizimkilerden çıkmaz zatende
beceriksizlik değil - susun denmiştir diyorum yav.Boş is o, transfer bu saatten sonra iptal olmaz, muhabirlerin hepsi mi beceriksiz, ben olacağı söyleyeyim, Van de beek gelir, bir de davinson gelir kapatiriz