Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para bitti bahaneside kabul edilmeyecek bu saatten sonra planını önceliklerine göre yapacaksın

Barış aylardır gitmek istiyor satacaktın yerine alacaktın potansiyelli bir genç gelen parayıda kaleci ve orta sahada kullacaktın derler adama

Şimdi Barış'ı satıyorlar çok ama çok geç

city gibi bir takım bile edersonu satamadan donnarumma gibi bir kaleciyi alamıyor açıklayamıyor

Fb ise livakovic ve eğribayat varken bile 2 yabancı kaleci alıp asensio gibi adama 15 milyon maaşları veriyor

Gerçekten nasıl bir para akıtma şekli bu. Adam yeniden başkan seçilmek için klübün geleceğini düşünmeden transfer yapıyor. Biz ise kalecimiz yokken haftalardır edersonun parasının düşürmek için bekledik

Bu saatten sonra panikle Lammens denen adama dünyaları vermeyin lan

Safonov'u alın kafidir

Orta saha ve Kanatlara adam bakın

İş bilmez süprüntüler sizi

Allah cezanızı versin

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geyik olsun diye değil son derece ciddi söylüyorum, Onanaymış, Altaymış falan, bunlar geleceğine gitsinler Muslera' ya, sen kaptansın, şöyle aslansın, böyle kaplansın, başka bir hikaye yazalım, kaleci transferi işini elimize gözümüze bulaştırdık, gel arkamızı kurtar deyip getirsinler, çok daha iyi.

Safonov 1. kaleci olduğunda coşacak ben buna eminim

Ama PSG satmayabilir neden satsın yedek kalecisini

Kimse gelmeyecek diye Zaniolo'yu gönderemediler.

Hoca kalsın istiyormuş. Kesin ısrar da ediyordur ben Zaniolo olmadan yapamam diye.

GztNuB-WgAARnkb.webp

Berke alınacaktı en baştan büyük hata yaptık ederson bile bu maliyetlere akıl işi değildi açıkçası şimdi cuesta vol 2 lammens kazığı yükleniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt