İyi değilLammens 25 bons+4 maaş maliyeti 37, Ederson 14 bons+8 maaş 38 maliyet
aşağı yukarı aynı paraya geliyor. Ederson dan iyi dir inşallah.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek artısı genç olması
İyi değilLammens 25 bons+4 maaş maliyeti 37, Ederson 14 bons+8 maaş 38 maliyet
aşağı yukarı aynı paraya geliyor. Ederson dan iyi dir inşallah.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün gece biri ondan dolayı ceza yemişY*ğlı surat demek myc sebebi mi hala? @Alper Altun
Şu an ligin en iyi sağ beki sallai. İlk 4 hafta net öyle. Neye sağ bek aldık o paraya.Singo bu takımın hangi eksiğini giderecek merak ediyorum. Doymadık beklere para saçmaya. Bu paraya Boey-Eboue-Mariano-Sanchez birleşimi bir performans göstermesi lazım.
Kerem gibi bir oyuncuyu oynattığımız için utanıyorum. Emre Belözoğlu bile çok daha affedilir kaldı gözümde.
İhtiyaç olmayan bir yer kalmadı neredeyse ama bunlar gider sol bek alırlar.ihtiyaç dışı bi mevkiye fırsat transferi çıkar 5-6 maaş verip böbürlenirler
Sallai yok hocamBiraz da gercekleri konusalim o halde
Günay < Ederson
Sanchez > Skriniar
Apo/Singo > Osterwolde
Eren/Jakobs > Brown
Singo > Semedo
Torreira > Fred
Lemina/Sara > Alvarez
Asensio > Sara
Sane/Yunus/Baris > Nene/Irfan
Sane/Yunus/Baris > Kerem/Oguz
Osimhen/Icardi > En Neysri/Duran
Yani adamlar tekrar sil bastan yapip yine de kagit üzerinde bizim gerimizde kalmayi nasil basardilar aklim almiyor. Su tabloya karsi cikacak olan var mi?
emre gittikten sonra galatasaray hakkında atıp tutmadı
Getir bizim özel yağları Murat@Umut Şimşek Bu gibi durumlarda Umut'um sevdiği için üstlenir ben hep ona yönlendiririm kanks yav![]()
İlk 11 olarak zaten ezici üstünlüğümüz var sorun Torreira - Lemina sakatlandı 2 ay yoklar o sürede havlu atarız.Biraz da gercekleri konusalim o halde
Günay < Ederson
Sanchez > Skriniar
Apo/Singo > Osterwolde
Eren/Jakobs > Brown
Singo > Semedo
Torreira > Fred
Lemina/Sara > Alvarez
Asensio > Sara
Sane/Yunus/Baris > Nene/Irfan
Sane/Yunus/Baris > Kerem/Oguz
Osimhen/Icardi > En Neysri/Duran
Yani adamlar tekrar sil bastan yapip yine de kagit üzerinde bizim gerimizde kalmayi nasil basardilar aklim almiyor. Su tabloya karsi cikacak olan var mi?
8 no olarak istiyorlar... Geriden oyun kuran orta sahaları yok, o rolde adam bakıyorlar...