Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben artik art niyet ariyorum gercekten. Bazilari siyasetten mesaj alip kendi takimini sabotaja gecmis olabilir. Hersey beklenir. Bu kadar beyinsiz olduklarina inanmak istemiyorum.

Aston kimi aliyor bu senaryoda? Kaleci almadan yollamazlar onu

Sen rakibin hamlelerine göre karşılık vermek zorundasın. 1 hafta önce kadro şampiyonluk için yeterli idi , şimdi değil. 3 tane baba adam almazsanız bırakın gidin. Yabancı hakkı olmayan fener ederson asensio getiriyor, sen hala zaniolo tutuyorsun bahane olsun diye.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Latin Amerika'da tonla kaleci vardır, alın birini de gelin arkadaş. Bu kadar zor olmamalı. Riskli bir yatırım yapmadan 5-10m civarı, ya da kiralık bir transfere okeyim. Uğurcan Lammens gibi yüksek maliyetli işlere karşıyım, hele hele son dakika transferinde.

Haluk Yürekli: "Kadro bildirimine 48 saat kala, Galatasaray hangi kaleciyi aldığını bilmiyor. Lammens transferinde Galatasaray, kulüp tarafını hallediyor ama oyuncu United'tan yana. 15 gün önce bu transferi güle oynaya bitirebilecek pozisyondaydın!"
15 gündür zaten Manu mevzusu var, şunun Tier'i 99 yapalım artık amirim.

Bu haluk'un dedigi dogru mu ya - 1 yabanci kalecin varken 1 tane daha yabanci kaleciye lisans cikaramama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt