Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 83.659
- 44.629
- 4.333
Türk futbol tarihinin en pahalı lig içi transferi olabilir. İş artık oraya gidiyor.Ugurcana 25 milyon Euro verecek adamın 7 sülalesini tükürüğümle boğarım.
Yapmaz diyebilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk futbol tarihinin en pahalı lig içi transferi olabilir. İş artık oraya gidiyor.Ugurcana 25 milyon Euro verecek adamın 7 sülalesini tükürüğümle boğarım.
Valla öyle bir zamandayız ki gökten şey yagsa bize şey düşecek gibi oda yerde şeker gerisi malum. İçine ettiler bu seneninEmiliano Martinez manuyla anlaşamazsa, manu lammensi alırsa, Martinez bize düşer mi acaba?
bu soruyu şu an okan buruk sorup duruyordur30 vereceksek 15m euro verip edersonu niye almadın derler adama
Aston kimi aliyor bu senaryoda? Kaleci almadan yollamazlar onu
Alzheimer oldu diye düşünürümTürk futbol tarihinin en pahalı lig içi transferi olabilir. İş artık oraya gidiyor.
Yapmaz diyebilen var mı?
Osimhen'i alarak mı sabote ediyorlar.Ben artik art niyet ariyorum gercekten. Bazilari siyasetten mesaj alip kendi takimini sabotaja gecmis olabilir. Hersey beklenir. Bu kadar beyinsiz olduklarina inanmak istemiyorum.
15 gündür zaten Manu mevzusu var, şunun Tier'i 99 yapalım artık amirim.Haluk Yürekli: "Kadro bildirimine 48 saat kala, Galatasaray hangi kaleciyi aldığını bilmiyor. Lammens transferinde Galatasaray, kulüp tarafını hallediyor ama oyuncu United'tan yana. 15 gün önce bu transferi güle oynaya bitirebilecek pozisyondaydın!"
Abdül ipten alıcak biziCL sonunculuğu loading
#her sene her sene ya![]()
Bu saatten sonra millet as çöpünü bile 30 altına vermez.Restes atubolu suzuki olmaz mi acaba ya. Yönetim dusunmuyor mu acaba.
kaleci almazsak daha büyük olay cikacakmümkün değil olay çıkar