Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
Bence yeni bir Rabiot Zalewski saçmalığına hazır olun, belki daha da kötüsü olup Cuesta tarzında bir panik transferi olur
Yönetim resmen bir çuval inciri batırdı
Yönetim resmen bir çuval inciri batırdı
Belirsiz bence bu senede olmayacaksertim. geçen sene kayıp olan kardeşmiz blundu mu
Yönetim dua etsin, takımın başında Okan Buruk gibi halim selim bir adam var. Şu an teknik direktör Fatih Terim olsa, yaşanacakları düşünemiyorum bile.Yonetim ile hocanin arasi kaleci konusunda felaket halde oldugunu dusunuyorum.
Hic bir adim atilamamasinij baska aklimda yeri yok. Birisi baska oburu baska diretti ve ortada kaldik gibi geliyor
Avrupa listesine yetiştirebilirlerse sadece kaleciyi yetiştirirler. O da belki. Sonradan gelen adamlar sadece ligde oynar. (Tabi gelirse)Bu saatten sonra Martinez, Hakan ,İlkay, Lookman +Sol stoper aşağısı olursa yönetim istifa
Aldığım duyumlara göre galiba kaleci almaya çalışıyoruz
GPT ye göre Account Sharing olayi son bulmus kisi basi 44,99 EUR girecek gibi gözüküyorşuan tcdeyim bakabilcen mi .? ama tahmini 15-20 arasıydı kişi başı.
Artik sampiyonlugun altina saklayamayacak catirdama hissediyorum. Agustos boyu boyle sessiz aksiyonsuz gecemez yoksaYönetim dua etsin, takımın başında Okan Buruk gibi halim selim bir adam var. Şu an teknik direktör Fatih Terim olsa, yaşanacakları düşünemiyorum bile.
Niklas Jackson zu Chelsea
Muani zu Tottenham
Lookman için ses yok harbiden