Küfür etmeme bait gibi geldisportif direktör uygun sözbek hakan ile ilkay hakkında olumsuz rapor vermiş diye bir bilgi var
Küfür etmeme bait gibi geldisportif direktör uygun sözbek hakan ile ilkay hakkında olumsuz rapor vermiş diye bir bilgi var
Alper mümkün değil vermez keramettine yalakalık yapman lazım ama muhtemelen o sana küfrederAlper admin onay verirde 5 dk küfür serbest bırakır diye notepad de 1 sayfa küfür bekletiyorum direk ctrl v yapicam
00.00 da 5dk stres atma eylemine davet ediyorum seni canim adminimBenim basim agriyor dun geceden beri haber takip etmekten dolayi.
Bizimkiler bir transfer yapamadilar, insan az taraftari sevindirir biz calisiyoruz mesaji verir. Nerdeee?
Kesinlikle değil, Livakovic de o sıralamaya girmişti bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. İyi kaleci ve gelsin bu arada lafım yok ama parayı kaleye gömüp diğer mevkileri boşlayacağız gibi çok saçma geliyor. Kiralık Onana çok daha iyi fikir.Martinez gayet A Class hatta A+ Class bir kalecidir sıralama da ilk 10'da hatta geçen sene dünya kupasından dolayı 1 numaradaydı.
Kalecilerin en verimli çağı 30-36 arasıdır sonrasında pörsümeye başlar.
Dostum devamlılık gösterdiği noktada kıyaslama yapabiliriz, biz arada fenerbahçe ile karşılaşmışız, adamlar aynı fenerbahçeden toplamda 6 gol yedi ve bunların yarısı hatalı gol, Beşiktaştan 6 gol yemiş toplamda. Yani başka neye göre yapabiliriz ki? yaşları arasında biraz fark var, iş yapma konusunda fark yok ha beğeniyorsan sana da birşey demem. Oyun içi aksiyonları Uğurca ile Günay arasında izlediğimiz zamanda görüyoruz ki çok büyük uçurumlar yok ya da bana öyle denk geliyor oturup her hafta trabzon maçı izlemiyorum, BJK FB maçları denk gelirse izliyoruz onda da görüyoruz.hacı abi bu ne yaw
uğurcan osimhen-barış-yunus 3lüsüne karşı oynadı yediği 3 gol oradan
alakası olmuş
Tam sovecektimAston Villa Martinez'i satmama kararı aldı. Şimdilik Villa'da devam edecek
haberleri aşağı yukarı kaç saat sonra gelir
muhtemelen 5 çayı servisinden sonra toplantı biterBurhan Can Terzi:''Saat 09:00'dan beri,7 saattir Abdullah Kavukcu'nun ofisinde Dursun Başkan.Olağanüstü hal ilan edilmiş durumda.''
Maino mevzusu
Martinez hala sıralamada yalnız. Onana konusuna gelecek olursak Ajax ve Inter dönemi başarılı görünse de ManU da çok ciddi sıkıntılı maçlar çıkardı, hele bizden neredeyse ortasahadan gelen freekick şutunu tutmasına rağmen içeri aldı. Nasıl güvenelim zor iş bilemiyorum.Kesinlikle değil, Livakovic de o sıralamaya girmişti bir anlam ifade ettiğini düşünmüyorum. İyi kaleci ve gelsin bu arada lafım yok ama parayı kaleye gömüp diğer mevkileri boşlayacağız gibi çok saçma geliyor. Kiralık Onana çok daha iyi fikir.