Onur Atar
10 Numara!
en mantıklı seçenek bu şu anda.Restes olursa olur olmazsa Altay Bayındır alıp Günay'ı 1 kaleci yaparım diğer tüm parayı Lookman + Hakan + İlkay + Sol stopere harcarım.
en mantıklı seçenek bu şu anda.Restes olursa olur olmazsa Altay Bayındır alıp Günay'ı 1 kaleci yaparım diğer tüm parayı Lookman + Hakan + İlkay + Sol stopere harcarım.
Transfer yapılmasın diye Dursun Kavuğu odasına hapsetmiş diye anladım ben bunu. Odasından çıkartmıyorlar.Burhan Can Terzi:''Saat 09:00'dan beri,7 saattir Abdullah Kavukcu'nun ofisinde Dursun Başkan.Olağanüstü hal ilan edilmiş durumda.''
Olmayinca degil singo zaten birinci secenekti. Singo olmasa akanji alternatifti.Istemiyordu ailesi, para degildi konu yoksa alirdik zaten. Olmayinca Singo'yu aldi bizimkiler.

part time muhasebecilik işini kabul ederdiIstemiyordu ailesi, para degildi konu yoksa alirdik zaten. Olmayinca Singo'yu aldi bizimkiler.
Bilirimonanalı kalecinin hikayesini bilir misin kardeş?
Altay ederson maaşı istemiş bizdenRestes olursa olur olmazsa Altay Bayındır alıp Günay'ı 1 kaleci yaparım diğer tüm parayı Lookman + Hakan + İlkay + Sol stopere harcarım.
Al Nassr'da olduğu için olabilir mi ? Sonuçta Edersonu maaşı yüzünden almadık (yönetim tutarlı değil orası ayrı bir muamma olmakla birlikteAl Nassr kalecisini niye dusunmuyoruz o da iyi kaleci hemde Brezilya MT'in ikinci kalecisi suan.
)çoğuna katılmıyorumcurt
oblak
alisson
donna
raya
vicario
mamardash
maignan
sommer
sanchez
costa
günay
uğurcan
jankat
yeter mi daha sayayım mı lan
Clubs in Serie A, the English Premier League, EFL, LaLiga, Bundesliga and Ligue 1 have until 8pm CEST (2pm EST) on September 1 to complete their activity.A class ligler bitince bizimkilerin de toplantısı biter.