Tuna Köse
İmparator
Kısa kalaci mi olur yazılmış Günaydan 2 cm uzun herifÇöplesinler daha iyi![]()
Kısa kalaci mi olur yazılmış Günaydan 2 cm uzun herifÇöplesinler daha iyi![]()
Aynen bitikti toplasın biraz kendiniOhhh bee sarayıda yedeğe atıyoruz mis gibi oldu
Avrupa'nın benim gördüğüm en potansiyel kalecilerinden birisi. Biraz daha pişmesi gerekiyor bence Lucas gibi ama verdiğimiz paraya gram acımam. Sahip çıkarsak 15 yıl kafamız rahat eder ya da çok çok ciddi paralar kazanırız. Bu yaşında bile milli takım havuzundaligue 1 gurmeleri restes nasıl kaleci
Eski bayernliTel kim?
nolduAlev aldı
Zem zem suyu bile içse yine fayda etmez gibi Azizim.Bissouma floryanın suyunu içersem milli maçlardan sonra sahadayım diye haber yollamış. 1 haftadır florya suyu içiyormuş yener ince ingilterede sakatlık sürecini yakından takip ediyormuş.
önünde çok sağlam savunma var pişmesi için güzel ortam az ama öz posiyon gelecek onları kurtarsa okeyAvrupa'nın benim gördüğüm en potansiyel kalecilerinden birisi. Biraz daha pişmesi gerekiyor bence Lucas gibi ama verdiğimiz paraya gram acımam. Sahip çıkarsak 15 yıl kafamız rahat eder ya da çok çok ciddi paralar kazanırız. Bu yaşında bile milli takım havuzunda
Tottenhamda sol kanat forvet 2005li Rennes-Bayern-Tottenham kariyerTel kim?
Kime benziyor oyun stiliLookman gelsin prime ronaldo almış gibi sevinirim yemin ederim yeryüzünde beni osimhenden sonra heyecanlandıran iki futbolcudan biri bu adam diğerinde leao bizim Genlerimize cuk oturur