inter son dk kahpelık yapabilir
Övdüğün köpeğe söyle satmak için fırsat beklemişulan köpekler
koskoca ilkay hakan gs forması icin yanıp tutuşuyor
bazı köpeklerde itlik peşinde
herkese ders olsun
Ekli dosyayı görüntüle 301522Ekli dosyayı görüntüle 301520
FM de kariyeri böyle ilerlemiş. Baktım şimdi oyunu açıp.
Sanmıyorum refleksleri çok iyi restesin. Günayın son maç yediği iptal golleri izle bak ceza sahası dışından falsolu şutu kaleye alıyor. Geçen sene Ajax maçında mı ne yediğimiz golün aynısı.Altay'i zaten yedek olarak yazdim. Su an Gunay'dan iyi kaleci alma sansimiz yok. Restes kaleye gecerse Gunay bir CL macindan sonra kaleyi geri alir.
zaten hic guvenilir kaynak yok galiba. ben goremedim en azından.Bu kadar haber var hatta bitti haberleri gibi ciddi haberler ama nedense bana kimseyi almayacaklar gibi geliyor. O Kerem kararından sonra hiç bir şeylerine güvenemiyorum artık.
yabancı yerine yazacağız zaten
Kim?Geliyorrrr
Toulouse gibi alt seviye bir takımda geçen sezon 29 maçta 36 gol yemiş. 10 maçta kalesini gole kapamış.20 yaşında Fransa A milli takımda 5 maça çıkmış, milli takım alt kategorilerinde devamlı maça çıkmış Restes nasıl kötü kaleci oluyor?
Fransa'daki futbol adamları futboldan hiç anlamıyor , bullukcu mu anlıyor ?
Kontenjanları doldurmuyor muyuz yabancıları yani?
Herkes futbolu çok biliyor refleksleri bitik edersona 8 milyon maaş 15 bonservis verecegime restesi elli kere tercih ederim oldu ki köyü oynadı seneye aynı paraya anında satarsin adamın Fransa pasaportu var edersonu anca Araplar alirBen izlemedim bu şekilde yorumlar var, ekşi sözlükte yorumcularda
GSnin haini bitmiyorÖvdüğün köpeğe söyle satmak için fırsat beklemiş