toulouse diger kaleciyi alamadi diye
Son dk beklersen iste
Son dk beklersen iste
Evet kale CL'de 20 yasindaki adama birakilmaz.İyi mi
Guillaume Restes'in ayrılışı (Galatasaray'da hiç de kolay olmayan bir durum) ile Belçikalı-Kongolu kalecinin muhtemel gelişi arasında zamanlama çok sıkışıktı. Bu nedenle kapı kapandı.Restes iptal dememiş ki toulouse'un alacağı kaleci için demiş o dosya kapandı mevzusunu.
O uğur denen fm de restes i kaleye almıyorsa oyun başlangıcında ben de birşey bilmiyorumUğur'un ağzı laf yapıyor, futbol bilgiside fena değil ama bazen çok boş yorum atabiliyor fakat Restes'in seviyesini hiç biilmem, youtube'a göre refleksleri iyi ama sezon boyunca görmek lazım.

Lookman-Osimhen-Lemina - Onana gider ama ligin son 1-2 maç kaçırıyorlar oynayacağımız son lig maçı Kupa başlangıcına denk geliyor, finale durumunda da 2. yarının başlangıcına denk geliyor 1 hafta izin yapsalar maks 3 maç yoklar.ilkay hakan lookman geliyorsa onanaya razıyım diyecektim ama farkettim ki afrika kupası sırasında takımın yarısı gidebilir
Şahsım
15 seneni kurtariyorsun, ne kisa vadeli bakış açısı buEvet kale CL'de 20 yasindaki adama birakilmaz.
oyle bisey olsa trabzon tarafından haber cıkmaz mıydıuğurcan gelecek hissiyatına sahibim