Bende gitmiyorum bugün, yarin 20de futbol antrenmani var lanet olsunUlan spora gidecektim ama oturup gündemi mi takip etsem vakit geçmiyor mk
Bende gitmiyorum bugün, yarin 20de futbol antrenmani var lanet olsunUlan spora gidecektim ama oturup gündemi mi takip etsem vakit geçmiyor mk
Kralın feyk hesap delleniyor arkadaArkadaşlar bir öneri de bulunmak istiyorum doğru yanlış siz karar verirsiniz ama şu an ortalık alev almış durumda 48 saat boyunca yasakları kaldırsak nasıl olur?
Sadece bir öneri
İngiltere tr saatiyle 21.00 değil mi? Bitmedi daha.Ingiltere bitti 13dkdir
Almanya italya fransa 1h
Ispanya 00:00
Bırak allahisenİstesem trabzondan uğurcan konusunda gerçek bilgiyi 15 dakika içinde çıkarırım da uğurcan için değeceğini düşünmediğimden uğraşmak istemiyorum.
nereye alıyorlarmış 50 tane yabancıları varLookmancobaniye diye tag açılmış gündem yapmamız lazım
Ts Günay ı bile isteyebilirOyuncumu kaldi takas edecek?
Restes'i çekelim işte oluyorsa önümüze bakalım. 20 yaşında adam gencecik, çok değer kaybı olmaz.Transfermarkt degeri 9.5m Euro.
Ederi 15m Euro.
Transferin son dkları diye deli paralar istiyorlar.
Yok mu yerli kaleci 5-6m Euro ver Günay'la yarışa girsin.
genc alıp napacaksın şl deuğurcana 15ten fazlası yazık günah ki 15 bile çok bence
gidin bir tane genç alın ya
Erik Ten Hag’ın ….
Napcan Tuna Başkanlar düzeyinde Teams görüşmesine mi katılcan?İstesem trabzondan uğurcan konusunda gerçek bilgiyi 15 dakika içinde çıkarırım da uğurcan için değeceğini düşünmediğimden uğraşmak istemiyorum.