Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.997
- 55.986
- 4.478
Kimdi bu sokuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onanayi çağırmazlar rengim emin ol hahhaYav Afrikali kaleci getirmeyin be, Osimhen, Singo, Jakobs, Lemina + Onana Afrika Kupasina gidecekse, takimin yarisi gitmis olacak
Genç kalecide kredi olur, Lammens ya da Restes gibi birini alıp getirsinler çok dert yapan olmaz. Konu illa Ederson değil. CV'si temiz kaleci olsun en azından.Şu saatten sonra gelecek her kalecide olacak olan bu Donnarumma gibi biri olmazsa. Yapacakları Barış'ın kaldığı senaryodan bahsediyorum kaleci ve orta saha almaktı alt tarafı. Buradan işi batırmak gerçekten büyük salaklık.
günay mi onana miberbatın ötesinde
rezil kepaze bi kaleci
kaleci demeye dilim varmıyor hatta heis
daha kötü bi kaleci izlemedim geçtiğimiz sezon söz konusu ise
Kanımız dondu valla hakkat dedi. Bugünleri yaşayacaksıniz dercesine dedi1 hafta önce şu açıklamayı yapan bir başkan var başımızda, hiç şaşırtıcı değil şu vaziyet
Dursun Özbek: Kaleci transferine geç başladık! Muslera'nın takımda kalacağını düşünüyordum
adam ciddi ciddi şu cümleyi kurdu ya. ciddi ciddi.
son gelismeler isiginda tzolakis gelecek gibi baska ihtimal kalmadi sankiberbatın ötesinde
rezil kepaze bi kaleci
O hedeften sapali bir ay oldu maalesef haci. Okan tv tv gezecegine bu "toplantilara" katilsaydi da durtseydi simitci kankisini.Olayin sampiyonluksa sadece , peki.
Butun yaz hedef avrupa sattilar taraftara. 2026 secim..
Gene ayni dert, sampiyon olursna gene basari sayesinde tum defolar kapatilacak. Bu surekli oluyor sahada basardigimiz icin.
Cok zor isimiz valla
Kimdi bu sokuk
Öncesi çok iyidi. Rehabilite lazım ama yeterli olur mu bilmiyorum. Mentali çok düştü Manu daberbatın ötesinde
rezil kepaze bi kaleci
Kimin için diyo bunu?Kolpacinin teki
Kimdi bu sokuk
Kimdi bu sokuk
Jankat mi Onana mi desen ? Agam herif bildiğin poşet. İyi maçı var mı evet var. Manu iki senedir kale boş oynuyor. Her kaleci hatalı gol yer ama onana normal gol yemiyor hep hatalı iki senedirgünay mi onana mi
Kimdi bu sokuk