25-26 bile çok değil mi ya - max 15 falan eder uğurcan. bugün bile.bence haberdeki rakamlar abartı 25-26 civarı+oyuncu olarak bitmiştir
25-26 bile çok değil mi ya - max 15 falan eder uğurcan. bugün bile.bence haberdeki rakamlar abartı 25-26 civarı+oyuncu olarak bitmiştir
ben de buradan takip ediyorum üstat@Mustafa Alp Demirci sen trabzon yerel medyasina hakimsin
Ugurcanda son durum ne

Abi dalga mı geçiyorsun? Tırt Uğurcan'dan bahsediyoruz.bence haberdeki rakamlar abartı 25-26 civarı+oyuncu olarak bitmiştir
30 milyona olsa bile miben ıstıyorum aga
Şehzademiz 29 yaşında bayım30 yaşındaki kalitesi tartışmalı bir herife 30 milyon gömecek paranız varsa bu zamana kadar birini niye alamadınız. Donnarumma’ya 30 istiyorlar lan. Kaleci için bu paralar neredeyse maksimum paralar bu piyasada.
reflexleri cok iyiUğurcan'a falan o paraları vereceğim bu çocuğu alırım daha iyi. Koy rotasyona Günay ile günü kurtarsınlar. Adam gibi transfer yapamadılar diye parayı sağa sola saçmaları gerekmiyor
2 gün uyuyamam muhtemelen öyle bi topçu o dürzü.Lookman'ı almamız, Fener yönetimini devirir. Öyle diyeyim.