Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 20.170
- 11.297
- 2.373
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes yapiyor artik cunku hakediyorlar.@Alper Altun yönetime bela okudugumds ceza yememistim hic, bug mu yoksa ceza mi artik .d
Amrabat - sevilla
Ilkay - fb
Bu yönetimin Allah belasini versin, ki verecekteHerkes yapiyor artik cunku hakediyorlar.
KONUYU ACALI 3SN OLDU NASI YAZDIN ULAN BU KADAR YAZIYITatilden selamlar.
Dursun Özbek ve yönetiminin derhal istifa edip erken seçim kararı alması gerekiyor. Yaz boyunca psikolojimizi toparlamak adına gündemi takip etmemeye çalışsam da zerre fayda görmedim.
Galatasaray'ın içi boşaltılmış, kadrosu tarihte görülmeyecek bir şekilde daraltılmıştır.
Barış Alper Yılmaz'ın kalması durumunda dahi sayısal olarak eksik olan mevkiler ve oyuncu adetleri şu şekildedir:
1 kaleci
1 sol stoper
1 merkez orta saha
1 ofansif orta saha
1 kanat oyuncusu
Milliyetçi Hareket Partisi tarafında bile Kerem Aktürkoğlu transferinde Bilal Erdoğan'ın ismi zikrediliyor. Kimse de yazmaya cesaret edemiyor Galatasaray camiası içerisinde. Net şekilde böyle.
Aylardır PR yapıp hiç bir transfer çalışması yapmadıklarına kalıbımı basabilirim.
Galatasaray tarihinde ben böyle bir şeye şahit olmadım. 5 eksikle şöyle bir döneme hiç ama hiç girmedik.
Gardi'nin saf dışı bırakıldığı da açıkca görünüyor. O adam 5 kişiyi de rahatlıkla indirirdi. O 5 kişiden 4'ü yabancı olabiliyor 23 yaş kuralına uygun adam alabilirsen.
Bravo amirim, ortam gerginHerkes yapiyor artik cunku hakediyorlar.