Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GALATASARAY'a operasyon çekiyorlar hem de kendi yönetimimiz. Kulübü menajerlerin oyuncağı yapmışlar. Son iki gün barışı kopardılar. Kaleci Ortasaha yok

Hemen istifa edin hemen

Ya ne oluyor lan. Mourinho gidince herkesi almaya başladılar. İlkay ne alaka.

Yonetim dusunsun biz ne yaptik da bu hallere dustuk diye.

Millet artik ne GS Store'dan bir urun alacak ne de Youtube uyeligini devam ettiriyorlar. Sosyal medyada kampanya baslamis maalesef.

Uzucu.

1756675312613.webp

1756675325745.webp

Son gün hakan calhanoglu da alır bunlar ben deyim. Hakanın süper lig aşkı damarına vurmuş illa gelecek bu sene sanırım.

Bunlar para var vs diye yalan söylediler, tüm parayı bitirdiler ve kiralık kovalıyorlar şu an, yalancı pislikler, defolun

korkaklar inine girdi çıkmıyor kaç gündür

Tatilden selamlar.

Dursun Özbek ve yönetiminin derhal istifa edip erken seçim kararı alması gerekiyor. Yaz boyunca psikolojimizi toparlamak adına gündemi takip etmemeye çalışsam da zerre fayda görmedim.

Galatasaray'ın içi boşaltılmış, kadrosu tarihte görülmeyecek bir şekilde daraltılmıştır.

Barış Alper Yılmaz'ın kalması durumunda dahi sayısal olarak eksik olan mevkiler ve oyuncu adetleri şu şekildedir:

1 kaleci
1 sol stoper
1 merkez orta saha
1 ofansif orta saha
1 kanat oyuncusu

Milliyetçi Hareket Partisi tarafında bile Kerem Aktürkoğlu transferinde Bilal Erdoğan'ın ismi zikrediliyor. Kimse de yazmaya cesaret edemiyor Galatasaray camiası içerisinde. Net şekilde böyle.

Aylardır PR yapıp hiç bir transfer çalışması yapmadıklarına kalıbımı basabilirim.

Galatasaray tarihinde ben böyle bir şeye şahit olmadım. 5 eksikle şöyle bir döneme hiç ama hiç girmedik.

Gardi'nin saf dışı bırakıldığı da açıkca görünüyor. O adam 5 kişiyi de rahatlıkla indirirdi. O 5 kişiden 4'ü yabancı olabiliyor 23 yaş kuralına uygun adam alabilirsen.
KONUYU ACALI 3SN OLDU NASI YAZDIN ULAN BU KADAR YAZIYI

Şerefinizle simit satın

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt