- 26 Ocak 2021
- 35.811
- 34.421
- 2.233
Bizim için degil lan genel bizi her türlü yenerler zatenCiddi değilsindir umarım.![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim için degil lan genel bizi her türlü yenerler zatenCiddi değilsindir umarım.![]()
bugun monaco macini izledim. mawissa'ya da bakacaktim ama unuttum sonra dikkat edemedim.Christian Mawissa çekip koparalım monacodan taş gibi potansiyelli stoper
Ver 5 m euro temizinden gelsin.
Bu adamlara ic saha, dis saha farketmez. Bizi cok aci bir gun bekliyor...Isak - Ekitike - Salah vs Günay
Allahtan maç iç sahada deplasman olsa eyvahlar olsun.
Liverpool tüm dengeleri değiştirdi muhtemelen City dominasyonu gibi 4-5 yılı domine ederler.Bizim için degil lan genel bizi her türlü yenerler zaten![]()
Chelsea suprizi gelebilir bu sene premier ligde ne arsenal ne de liverpool daha oturtulmadi takımı.Liverpoolun isak mevzusunda buyuk patlayacagini dusunuyorum bu arada simdi bile oyunlari oturmamisken isakla birde iyice çorbaya dönecek.
Sanmiyorum knk daha da çorbaya dönecekler benceLiverpool tüm dengeleri değiştirdi muhtemelen City dominasyonu gibi 4-5 yılı domine ederler.
2 aya görürsün milletin bi tarafından duman attıracaklar.Sanmiyorum knk daha da çorbaya dönecekler bence
Eger bu haber dogruysa senelik 5-6 milyon verirlerse sasmam. Nasilsa kendi paralari degil, hesap soran yok.Bi sekil ikna edin artik.
Admin dilek tutuyorsun bari beklentiyi yüksek tut Donnaruma falan olsunSabah uyandığımda Lammens'i almış oluruz inşallah, Onana falan gelmesin de.
ugurcan hadisesi nedir teklif mi yapmisizburhan ın ,anver in fit dedigi meblag 25 kagit
her halükarda o parayı harcayacaz kale icin belli ki
haluk un dediği ugurcan hadisesine gidiyor is
Adamin bir aclik grevine gitmedigi kaldi hocam, bizimkilere sovmek icin gercekleri carpitmaya gerek yok. Isak da ederini ve yerine ikamesini bulunca satildi, Newcastle bir iki gune aciklar alacagi oyuncuyu.Ee noldu gördünüz İsak siyah foto attı mi atmadi. Newcastle ucuza gönderdi mi isak i hayır. Bir tek bizim gibi 3. Dünya ülkelerinde olur böyle tripler falan zaten
Mevzu paraysa mecbur alacaklar artık.Sabah uyandığımda Lammens'i almış oluruz inşallah, Onana falan gelmesin de.