Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize maçının hemen öncesi yönetim açıklama yapıp bizim takımı karıştırdı.

Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon’u karıştırdık.

Ne ayaksınız olum siz?

1756754785739.webp

Yav ağalar biz iflah olmayız vallahi olmayız. Ankette 93 kişi ugurcan gelsin demiş gelsin de yeminle 5 milyon etmez bir kaleciye 25 vermek nedir? Yediği normal gol yok hepsi hatalı onana gibi. Konya'daki deniz dahi bunda kat be kat daha iyiyken. Bu transfer de kimler mamalaniyor. Kerem oesinjn menajeri. Bugün buna karşı çıkmayan yarın uclde de kucaktan kucağa gezdirirken de sesi çıkmaz çıkamaz.
İnşallah ben yanılırım İnşallah.
Yarın her şey için geç olacak

Bunların hepsi oyun trabzonda tesise mesise gitme işi tiyatrodan ibaret. Fener medyası sesini çıkarmasın diye muhtemelen dursun delirdi bu uğurcanı almadan bırakmaz ts yönetimide oluşacak olan medya baskısının önüne geçmek için adamlarını tesise göndermiş işte bakın taraftarlarımız istemedi ama yönetim sattı biz Gs nin pilot takımı değiliz vs vs bence sırf bundan dolayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav ağalar biz iflah olmayız vallahi olmayız. Ankette 93 kişi ugurcan gelsin demiş gelsin de yeminle 5 milyon etmez bir kaleciye 25 vermek nedir? Yediği normal gol yok hepsi hatalı onana gibi. Konya'daki deniz dahi bunda kat be kat daha iyiyken. Bu transfer de kimler mamalaniyor. Kerem oesinjn menajeri. Bugün buna karşı çıkmayan yarın uclde de kucaktan kucağa gezdirirken de sesi çıkmaz çıkamaz.
İnşallah ben yanılırım İnşallah.
Yarın her şey için geç olacak
Anket sacmaydi. Ben de Ugurcan gelsin dedim ama o paralara degil. Anket yaniltici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt