Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 3.177
- 2.134
- 1.148
Hakan mt icin gelecek deniyordu bu isi bitirmeliler.Daha napacak bu cocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsınn de yazamasakta olurBurhan Can Terzi: "Başkan Dursun Özbek, Hakan Çalhanoğlu transferini çok istedi.
Hakan, fiyat dışında. Ferhat Kızıltaş'ın aktardığı fedakarlığı yapmaya da hazır olduğunu iletti.
Dün gece saat 03.00 civarında görüşme oldu."
Ugurcan'a o para verecegimize Onana'yi bir sene kiralik alir yedege koyarim.Uğurcan gelmesin diyenler Onana gelince mutluluktan uçaklar sanırım.
Cuesta brezilyada.cuestayı isteyen yok, yusuf demir +2 kontenjanına giriyor. Zaniolo gitti 1 boş yer var.
Anket sacmaydi. Ben de Ugurcan gelsin dedim ama o paralara degil. Anket yaniltici.Yav ağalar biz iflah olmayız vallahi olmayız. Ankette 93 kişi ugurcan gelsin demiş gelsin de yeminle 5 milyon etmez bir kaleciye 25 vermek nedir? Yediği normal gol yok hepsi hatalı onana gibi. Konya'daki deniz dahi bunda kat be kat daha iyiyken. Bu transfer de kimler mamalaniyor. Kerem oesinjn menajeri. Bugün buna karşı çıkmayan yarın uclde de kucaktan kucağa gezdirirken de sesi çıkmaz çıkamaz.
İnşallah ben yanılırım İnşallah.
Yarın her şey için geç olacak
Bizim topçuların elinde niye GSStore poşeti var yav.
mıllı takım kampına forma götürüyorlarBizim topçuların elinde niye GSStore poşeti var yav.