- 3 Haziran 2015
- 57.475
- 66.706
- 4.143
Ali Nacilerin yayinindakaynak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Nacilerin yayinindakaynak?
Uçak bilgisi paylaşıldı 15:00 da buradaIlkay da bir sikinti cikmasin baska birsey istemiyorum
Eren'i ucuz almıştık diye kendimi teskin etmeye çalışıyorum zaten. Uğurcan'a versigimiz paraya onu da dahil ediyorum.Eren'e 10m vs verdik diye düşünüyorum. Ama yine pahalı oluyor.Hayırlı olsun. Umarım Eren gibi ucuza almışız dedirtir kendini
neom'un da renkleri sarı kırmızı ama tonları farklı. deve sarısı ile hurma kırmızısı.Bileğinde sarı kırmızı bileklik mi var hala. Yoksa ????
Bu Ogün iti, ifb alıyorken böyle bi twet atmışmıydıgören de fener'e gitmedi sanır.
son dk bi kazık atar yine bu menajerUğurcan'ın menajeri şu Cenk Melih idi şimdi ayıktım olayı bu iş umarım iptal olur.
Bu transfer iptal olur
Bu transfer iptal olur
Doğrudur, Tüzemenın dediğine göre son teklifi de reddetmişiz. Ayrıca Neom dan teminat istemişiz vermemişlet.@sergendag
ÖZEL | Başkan Dursun Özbek, “Lookman’ı kaç paraya alırsak Barış Alper Yılmaz’ı o kadara göndeririz” diyerek Neom’un son teklifini reddetti.
Hiç bir şey olmaz. 3 kuruş fazla para vereceğiz diye hem ligi hem CL'yi daha sezon başlamadan çöpe mi atalım yani. Bu saatten sonra Uğurcan'dan iyisi gelmez. Cuesta'larla batmayan kulüp Uğurcan'a verilecek fazladan 7-8 milyonla iflas etmez.Onu mallik yapmadan once yonetim dusunecekti. Bu kulubun parasi, kendi paralari olsa harcasinlar derim. Takimi iflasa goturuyorlar.
atmadı onun bunun cocuguBu Ogün iti, ifb alıyorken böyle bi twet atmışmıydı