Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkay transferini yeterince abartmıyoruz bence mertense durmadan „keşke daha erken gelseydin“ yorumları yapılıyordu

Ilkay geçen sezon Premier League de prime dönemine yakın performans gösterdi kötü bir city de
O dişliyi tamamlamak için hakan ç şart

Trabzon taraftarini anliyorum ve haklilar

Besiktas’in bizden takim kaptanimiz muslera’yi almasi gibi bir durum

Trabzon takim kaptanini ülkenin en cok sampiyonlugu olan takima yani bize satiyorsa trabzonspor’un samsunspor dan farki yok anlamina gelir bu

Toulouse'daki kaleci alınabilir zaten elde tecrübeli ve formda bir Günay var. Tartışılmayacak seviyede bir kaleci gelmiyorsa genç ve geleceğe dönük bir hamle yapılması mantıksız olmazdı bence. 20 yaşındaki kaleci biraz parlasa 15 yıllık bir çözüm olabilir yada çok ciddi kazanç sağlayabilir.

Yuh lan resmen Trabzon'a para desteği yapıyoruz Uğurcan 25 eder mi adama Avrupa'dan 5, 6 dan fazla veren çıkmadı 10-15 veren olsa Trabzon sırtında taşırdı.

Lookmanı indirirlerse bütün tepkiler biter ama sanmıyorum

Trabzon taraftarini anliyorum ve haklilar

Besiktas’in bizden takim kaptanimiz muslera’yi almasi gibi bir durum

Trabzon takim kaptanini ülkenin en cok sampiyonlugu olan takima yani bize satiyorsa trabzonspor’un samsunspor dan farki yok anlamina gelir bu
farkı var mı

Saçma sapan bir hal aldı… bunlar kulüp binasında 10 kişi herkesi arayıp pazarlık yapıyorlar herhalde… eski borsa filmlerindeki gibi…

Kaleci istemiyorum diyenler neye güvenerek diyor bunu. Günay'ın yetersiz bir kaleci olması bir yana, Günay'a bir şey olsa Batuhan veya Jankat'ın oynamasına okey misiniz? CL'de 35 metreden kalenin ortasına gelen frikiği armut gibi içeri alan bir Çipetpet'i daha kaldıramam ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt