Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.778
- 14.861
- 1.398
hem ilkay hem uğurcan he
oğlum ağlattınız lan beni
oğlum ağlattınız lan beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maliyet gerginliği Osimhen transferinden sonra bende fazla kalmadı.Farkindayim yav , ben baya gerginim bugun.![]()
Yok ozan kabak iyi olur aslında rotasyonaTurk milli takimini kuruyoruz galiba. Hakan da gelsin.
Siradaki kim? Merih Demiral mi?
İşten güçten fırsat bulabilirsem neden olmasın, alışamadım zaten halabir buluşma ayarlayalım tanışırız
O sakat habire.Yok ozan kabak iyi olur aslında rotasyona
Destekliyorum bırakmadılar büyük kaptanlarınıts taraftarin ugurcani rehin almalari baya sacma aslinda
ama bu sefer destekliyorum
Yönetici falan mi acaba kendi romano muzu çıkartacaz HeraldeHaberi veren ilk hesaptı, ne dese haklı valla.![]()
Daha babaya girerler, ederson kerem asensioya 2 saatte 150 m euro yüke girdilerLokmaan işi noldu yaaa fener eşeği devreye girecek gibi korkuyorum. Karabasan gibi essolessekler
Yav ağalar biz iflah olmayız vallahi olmayız. Ankette 93 kişi ugurcan gelsin demiş gelsin de yeminle 5 milyon etmez bir kaleciye 25 vermek nedir? Yediği normal gol yok hepsi hatalı onana gibi. Konya'daki deniz dahi bunda kat be kat daha iyiyken. Bu transfer de kimler mamalaniyor. Kerem oesinjn menajeri. Bugün buna karşı çıkmayan yarın uclde de kucaktan kucağa gezdirirken de sesi çıkmaz çıkamaz.
İnşallah ben yanılırım İnşallah.
Yarın her şey için geç olacak
Ben de busl sekilde bakiyordum lammens /tzolakis /petkoviclere. 20 yasinda cocuk yav.aslında bu sezonlar biraz daha uygun kaleci değişimi için.
takım epey baskın ligde
çoğu maç rahat geçiyor kaleci açısından
böyle ortamda uyum sağlamak, tribünün kabullenmesi kolay olur.
avrupa için iş başka tabi ama orada bütün takım nanay olacağından fatura kaleciye kalmaz.
Turk milli takimini kuruyoruz galiba. Hakan da gelsin.
Siradaki kim? Merih Demiral mi?
Kalıyor.Uğurcan ve İlkay'dan sonra Barış kalırsa 2 eksiğimiz alıyor, stoper ve ön libero