Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lokmaan işi noldu yaaa fener eşeği devreye girecek gibi korkuyorum. Karabasan gibi essolessekler

Yav ağalar biz iflah olmayız vallahi olmayız. Ankette 93 kişi ugurcan gelsin demiş gelsin de yeminle 5 milyon etmez bir kaleciye 25 vermek nedir? Yediği normal gol yok hepsi hatalı onana gibi. Konya'daki deniz dahi bunda kat be kat daha iyiyken. Bu transfer de kimler mamalaniyor. Kerem oesinjn menajeri. Bugün buna karşı çıkmayan yarın uclde de kucaktan kucağa gezdirirken de sesi çıkmaz çıkamaz.
İnşallah ben yanılırım İnşallah.
Yarın her şey için geç olacak

Uğurcan'ı beğenmeyen ve nşa'da istemeyen biri olarak yazıyorum.. Onana'ya alakası yok... Her yediği gol hatalı falan da değil... 25m fazla ama son gün fiyatı istemeleri normal... Güvenilir bir kaleci değil ancak suyunu çıkartmanın alemi yok kibar tabirle....

aslında bu sezonlar biraz daha uygun kaleci değişimi için.
takım epey baskın ligde
çoğu maç rahat geçiyor kaleci açısından
böyle ortamda uyum sağlamak, tribünün kabullenmesi kolay olur.
avrupa için iş başka tabi ama orada bütün takım nanay olacağından fatura kaleciye kalmaz.
Ben de busl sekilde bakiyordum lammens /tzolakis /petkoviclere. 20 yasinda cocuk yav.

Neyse gecmis ola.

Ama gene diyorum , ugurcan transfer ve dursun ozbek'in bu maliyete 15 gun once ikna degilken ugurcanda aninda iBan a gonderecek modda.

tesislere giden ts taraftari

spongebob-fried.gif

Uğurcan gelse de gelmese de pek umrumda değil, hakan ve lookman gelsin düğün yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt