- 4 Ağustos 2009
- 91.322
- 73.009
- 5.358
30 yıldır batıyoruz be Hüsnüm. Bata bata tek donemde 200m harcayacak hale geldik. Relaks ol takma bosver.Biz net soyluyorum batariz..Doviz soyle %25-30 oynasin gorecegim bizim manyaklari ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yıldır batıyoruz be Hüsnüm. Bata bata tek donemde 200m harcayacak hale geldik. Relaks ol takma bosver.Biz net soyluyorum batariz..Doviz soyle %25-30 oynasin gorecegim bizim manyaklari ..
ugurcan+ilkay+hakan+sol yabancı stoper
u23 genc yabancı topcu
yeterli
5 6 olmasının sence imkanı var mı :dBiri 3 diyor baskasi da 5-6
kime inanacagimi sasirdim
Seneye 2 düsüyor, öyle degilmiydi? 10+2.Tamam beyler.
Uğurcan Ederson'dan 3 yaş genç ve 4-5 sene sonunda aynı paraya gelmiş oluyor.
Seneye yabancı kuralı kaldırılırsa şaşırmayın.
Kaan'ı alternatif görüyorlar demek ki.Lemina-Tor yedeği kalmadı bak muadili demiyorum biri cezalı olsa yedeği yok.
Bonservis'te her türlü ederinden fazla verdik.Bonservis ne. 25-30 milyon verilir mi yav cinnetlik resmen
25 verilmişse son düzlükte kabul edilebilir.Ya Gökhan, şu kadroya Hakan+İlkay eklenince U18'den bir kaleci ile sal lige zaten şampiyon olur.
Şampiyonlar ligi gelirleri Playoff Osimhen parası bırakıyor , 16'lar Osimhen + Sane'nin parasını.
Bu arada Uğurcan ile derdim yok TS'ye verilen 33 milyon ile deridm var.
Tavrında haklıymış bu olan bitenden sonra gidip kafalarına pislese hakkı.barış tek kuruş almamalı o tavrı ile defolsun
Bize 6 milyona geliyordu, dun acikladim ben o kismi. Fener daha fazla verdi ama bize gelseydi o maasi almayacakti. Biz bonservis konusunda City ile anlasamadik ama Ugurcan'dan daha azina Fener'e gitti simdi8-10m maas vermemek icin. Dursun bey onay vermedi.
Ona müdahale edilebiliyor.Seneye 2 düsüyor, öyle degilmiydi? 10+2.
Uğurcanın iyiliğinden bağımsız 27.5 bonservise ne düşünüyorsunuğurcana 1 milyon daha sıkın keyfi cmy itiylen yolları ayırdığı için