Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener sırf bize donnaruma almayalım diye ederson aldı, güzel girdi. Ederson çok iyi olsa şampiyonlar liginde ve İngiltere de 1 tane teklif almadı. Görürüz edersonu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kuşlar arası alışveriş olacak galiba
birleşsinler de kurtulalım

Screenshot Capture - 2025-09-01 - 23-53-14.webp

Madem yerliye parayı gömüyorsunuz, Hakan + İlkay'ı alın da orta sahamız cl seviyesine hazır diyebilelim.

Form durumu olarak kötü olsada bize lazım olan kaleci Ederson'du olmuyorsa illa birini almak zorunda değiliz, çok ahmakça hareket ettik yine. Ben Uğurcanın kaleden açıldığını bile görmedim doğru dürüst, bizim oyuna ayakları iyi bir libero kaleci lazımdı Günay bile daha libero kaleci Uğurcana göre. Birbirinden tarz olarak tamamen alakasız 2 kaleciyle ilgileniyoruz okan buruk ne istediğini biliyor mu acaba hiç emin değilim. Lig için bu kadar külfetin altına girmeye gerek yok, avrupa treni kaçtı zaten geçmiş olsun başedemeyiz.

Türkiye nin Bayern i olmak kolay değil.. Onlarda ara sıra yurtiçi rakiplerinden böyle absürd paralarla oyuncu alıyorlardı :asd:

orta saha alamazsak devre arası gedson gelir unutmayın bu lafımı

Madem yerliye parayı gömüyorsunuz, Hakan + İlkay'ı alın da orta sahamız cl seviyesine hazır diyebilelim.
Hakan işi Inter'in yokuşa sürmesi.

30m Euro isterlerse olmaz tabi.

Hakan da küstüm küstüm deneyeceğine göre adamlar ilk 11'e koyup kapak fotoğrafı yapıyorlar Hakan'ı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt