- 31 Ağustos 2021
- 70.590
- 50.540
- 3.843
Yeteri kadar goze batmadi bu transfer (maas 4 gayet iyi) . Cok lazim cilingir isimdi.Ilkay sirf Galatasaray icin senelik 4 milyonu kabul etti. (Haluk)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeteri kadar goze batmadi bu transfer (maas 4 gayet iyi) . Cok lazim cilingir isimdi.Ilkay sirf Galatasaray icin senelik 4 milyonu kabul etti. (Haluk)
gecen sezon ona yakindi performansi. sadece 2 sezon once baya kotu bir senesi var onun disinda performansi dusuyor diyemeyiz.Uğurcan'ın Türkiye'nin en büyüğü vs. çiğ çiğ muhabbetlere girmesi yakışıksız olur imho. Zaten TSliler yine çıldırcak ekstra antagonize etmeğe gerek yok
Normalde hayvan gibi karşı olurdum ama Eren işinden ders aldım pişman olacağım şeyler söylemem
Fakat bence TS'nin şampiyon olduğu sezon 14-15 Muslera gibi oynamışken o zamandan beri performansı peyderpey düşmekte
Donnarumma'yı bilmeyende bir zahmet yorum yapmasın gerçi Tümer'de Ederson'un ayakları kötü demiştiya petrovic kim desen 2 cümle kuramaz muhtemelen donnarummayı bile 1 ay önce öğrendi triplere bak

Arayan her türlü bulur. Yeter ki istesinler.Kim gelir ki u 23 yabancı orta saha. Şu maestro vardı bi ara nerde şimdi o
Cok erken degilmi, ayrica gece gece ne gerek var.Süleyman Rodop: "1-2 dakika için arka arkaya KAP'lar gelecek."
Haber görmedim bununla ilgli, forum'dan söylediler sonra.Haberi geriden takip ediyorsun sanırım. Uğurcan menajerini değiştirmiş şu anda transferi yeni menajer üzerinden geliyormuş Cenk Melih Yazıcı değilmiş artık menajeri.
Onurum sen yeter ki iste ben hemen sana ördek alırımheyecandan tuvalete gidemiyorum
ayy çok hareketliiii <333
İiyyyyyeaaahh in italyancasi nasil soylenir?
İsrael işi zorlar.![]()
Manor Solomon - Player profile 26/27
Manor Solomon, 26, from Israel ➤ Tottenham Hotspur, since 2023 ➤ Left Winger ➤ Market value: €8.00m ➤ * 24/07/1999 in Kfar Saba, Israelwww.transfermarkt.com
palıs alcakken suya düşmüş
sudan çıkarıp alabiliriz kıvrak 1 herif
Uğurcan'a 25 var ama Hakan'a 15 m euro yok.
Mümkün daha üst düzeyde oynayabilir.İlkay Mertens etkisi yapacak
Bizi istemedi ama senelik 4-5e bile gelmediLammens maliyetine Uğurcan almış olduk. İnsallah Lammens çöp çıkar da arkasından üzülmeyiz fazla