Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sibel dizisine dönmüşmilli takım toplama kampına dönmüş anasını satayım
bi tarafta sinsi karaktersiz puşt kerem almış eline telefonu kobanililere yaranma derdinde
bi tarafta barış dansözü arap çölüne kaçma planları yapıyor
bi tarafta uğurcan ulan hazır istanbula geldim hemen gsye imza atalım da trabzona dönmeyelim kafasında
milli takım kaptanı gsye gelebilmek için interle pazarlık yapacağım diye kampa gelmiyor
yunusla abdulkerim kafa kafaya vermiş lan şimdi keremi nerde kıstırıp döveriz planı yapıyor
eren elmalı kime tavır alacağını çözememiştir daha
ortama bak bi kibrit çaksalar herkes patlayacak
Niye Adiyamanspor'da mi oynuyor Hakan ? Herkese hain deniliyor; Inter'i bırakıp fenere gelirse Hakan'da hain o zaman.Fb yaparsa niye yaptı demem bu saatten sonra. 8 no alacaklar illa ki çalhanoğluna gidecekler yine
Abi açma milyon eurolar gidiyor batacaz.Yeter mi ula açayim mi bi konu daha
Onurum çok şükür 25 milyon euro ya sağlığına kavuştun
Aç ya abi. Ne kadar az ugurcan kaziğıni gorursek o kadar iyi.Yeter mi ula açayim mi bi konu daha
açYeter mi ula açayim mi bi konu daha
Hakkını verecektir çok para verdik ama pişman olmayacağız inşallahUgurcan'i soktun bize
dedenin akanjiden haberi yok o açıklamadan sonra aldılar inanmıyorum bunaDevre arası alırız Hakanı az sabretsin.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süleyman Rodop: "Günay, Uğurcan'dan çok daha iyi kaleci olduğunu düşünüyorum."
Ugurcan ne yapmis aga??? Niye komik?Berke ve Uğurcan'ı karşılaştırmakta ne bileyim biraz komik. Onun dışında Berke'nin ana avrat küfrü var takıma yine onun dışında bize bonservisi 10-12 milyon civarıydı onunda yani 5-6 değil.
Barisin keyfini mi beklicez yav. Paketle gelsin reisYabancı hakkımızı kullanmayacak mıyız acaba !
Lookman dışında isim yok ortada. O da anca barış giderse olur.
Diğer türlüsü imkansız gibi zatenLokman gelecekse Barışın götüne bir de tekme atsınlar
Yusuf'u yok sayıyorum. Zaten kontenjan var hepsine. Kaleci Türk olunca İlkay da gelince el çok rahatladı.