Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.294
- 17.284
- 1.148
Sol stoper de alin lan
Beraldo ya indirin
Beraldo ya indirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lookman olduğu an Barışa izin verilecek.
Lookman işi olur gibi.
Benim ayagim ugurludur. Surterek girdigim dukkan dolar tasar. Musadenizle ben acmak isterim.Yeter mi ula açayim mi bi konu daha
gecen sezon iyiydi. ts'ye tek basina 10-15 puan getirmistir. ugurcanin olayi o zaten. bazen cok sacmaliyor ama bazen tek basina mac aliyor. son 5-6 yila bakarsan sezondan bagimsiz kurtaris yuzdesi dusukken bile hep clean sheet sayisi en yuksek kaleci olmustur.Inter'in inadı bi şekilde kırılır bence. Hakan gelse bile ciğersiz herif lazım ama bence. Torreira'ya bi şey olsa savunma ve koşturma yükünü Lemina tek başına çekemez. Kaan ile falan zaten olmaz, Hakan + İlkay + Sara da o derece koşturan herifler değiller.
TS şampiyonluğa oynamadıkça çok izlediğim bi takım değil sadece şamp. adaylarıyla maçlarına bakıyorum. Bu sezon izlediğim maçlarda iyiydi ama bence geçen sezon mesela Fb maçı fln skandaldı. Yine de haksızlık etmiyim ama o şamp. sezonu oynadığı topu bi daha oynarken görmedim
Ha gerçi Muslera da bi daha 14-15'te oynadığı gibi oynamadı belki de onu beklemek de çok doğru değildir
Lookman işi olur gibi.
Olsun abi biz onuda satalım huzursuzluk çıkaracak adamları yollayalımOndan bağımsızmış istiyormuşuz şu an yoğun çalışma varmış.
Stoper ve Hakan gelirse belkiGs miz transfer dönemini iyi geçirdi diyebilir miyiz lokman da dahil olursa
Barış gitse bile
Günay’ın bu hafta yaptığını napalım mesela? Hata yapmayan kaleci mi var?Ben de hemfikirim. Uğurcan'ın yediği saçma gollerin haddi hesabı yok. Çok saçma bir iş yaptık.
Mümkün değil kardeş 15 senelik admnim zorla açtım sıraya girmişler 100 gün sonra gelir Buda 5 sene sonraki transfer dönemine denk geliyorBenim ayagim ugurludur. Surterek girdigim dukkan dolar tasar. Musadenizle ben acmak isterim.
Para için teminat istemişiz vermemişler, bunlar parayıda ödemezBarış'ı şu neom saçmalığından vazgeçirmek lazım laz inadı tuttu saçma sapan iş yapıyor. Al Hilal falan istese bir nebze diyeceğim neomun şehri bile yokmuş daha ortada
Edersonu ben de istemiyordum bu arada. O maliyetlere ve onunde yillarca city oyun anlayisi olan kadro ile oynadi. Ve basari kazandi, para motivasyonu full.Bi kumar oynadık kaybettik yavşak fb Edersonu indirmese başka şeyler konuşuyorduk
Sen iyilik yaparsın onlar kahpelik