Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufu ve zanioloyu da saymazsak 10 yabancımız var 1 kaleci alsak son saat
11 yabancı
4 gurbetçimiz var
3 türkiyeden yetişmiş türk
3 altyapı

21 oyuncu bildireceğiz yani

bravo tebrikler yönetime
Uefa kac bildirmistik hatirliyormusun ? Ayni haltın farkli bir senesi mi yoksa daha da mı kötü onu görmek için soruyorum.

Uefs kac bildirmistik hatirliyormusun ? Ayni haltın farkli bir senesi mi yoksa daha da mı kötü onu görmek için soruyorum.
valla geçen seneyi iyi hatırlamıyorum da bundan halliceydi tabi
bu arada bu yazdığım 21in içinde Ahmet kutucu,berkan kaan,metehan jankat falan var yani

Barış cidden tüm planlamayı bozdu eyvallah ama Barış'a da teklif 1 ay önce gelmiş Okan hoca da söyledi, yani u23 genç bir kanat alınabilirdi ya da Zaniolo gönderilip iyi bir kanat alınabilirdi, bu saate kalıyorsa bu süreç Barış'a zam yapıp tutacaktık basına düşürüp olayı büyütmeyecektin, fbli olsan anca böyle sabote ederdin takımı

Olm harbi harbi 10 numarada o bölgede oynayamayan sara ve sonradan oyuna sokulacak icardi ile mi geçiştireceğiz yav.

Bu mu plan olm.
Lan sağlam bir 10 numara ile icardiye tek göt lobu 200 kg olsa bile gol attırabilirsin adam öyle golcü ve sen bunu geri çekiyorsun. Kısıtlıyorsun kadroyu.

Anlamlandıramıyorum ayrıca zaten 2 tane forvetimiz var ikisini de sahaya soktuğunda hamle şansın kalmıyor ki 3 sokabileceğin misal bir 10 numaran yok.
Ya şuan itibariyle yedekten sokabileceğimiz eli yüzü düzgün 2 adam var biri sallai diğeri jakobs.

Kaanı falan saymıyorum artık abi.

Barış'ı hain ilan edemiyorum teklif 1 ay önce geldiği için, ayrıca Okan hocanın orta saha istemediğini de düşünmüyorum, Okan hocanın en büyük hatası yönetimi korumak

İcardi 10 falan oynayamaz ya elek oluruz hangi takımda var İcardi tipi bir oyuncunun 10 oynadığı İcardi ile 2 forvet oynacaksan yanında Barış gibi mücadeleci ısıran biri oynar
Ya da İcardi-Osimhen beraber oynatacaksak Atletico gibi 4 orta sahalı koşan pres yapan orta saha 4lün olmalı, Sane olmaz o denklemde

yani İcardi-Osimhen-Sane beraber oynayamaz elek olacağız

bizim için en doğru 3lü sistem olur
Günay
Singo Davinson Jakobs
Sallai Torreira Sara Yunus/Eren
Lookman Sane
Osimhen

İcardi ile olmaz artık duygusal bakmamak lazım

barış bu arada 3 forvetti . Osimhenin sakatlanma durumunda hazır olmayan icardi var şuan nerden bakarsan sıkıntı

uyku tutmadı biraz karşılaştırma yapayım ismi geçenler gelirse ve denilenler giderse

*ederson 8/10
irfancan 3/10

semedo 6/10
mert 5/10

skriniar 7/10
çağlar 5/10

*akanji 9/10
osterwolde 6/10

archie 5/10
mercan 2/10

meksikalı 6/10
ismail 6/10

*ilkay 7/10
fred 7/10

*asensio 6/10
taliska 6/10

kerem 5/10
nene 5/10

irfancan 7/10
oğuz 5/10

nesri 6/10
duran 3/10

vallah son derece objektif yapmaya çalıştım

bizede objektif yapmaya çalışacağım

sonra 20 puan üzerinden her pozu alternatifiyle birlikte puanlayacağım
bizde kimsenin adı geçmediği için ne varsa artık

günay 5/10
jankat 2/10

singo 7/10
sallai 6/10

davinson 10/10
metehan 3/10

apo 5/10
arda 3/10

eren 7/10
jakobs 6/10

Lemina 7/10
Kaan 5/10

Torreira 9/10
Berkan 4/10

Sara 6/10
Yusuf 3/10

Sane 6/10 şimdilik bu ne yazık ki
Zaniolo 5/10

Yunus 8/10
Ahmet 3/10

Osimhen 10/10
İcardi 6/10

alternatifleriyle birlikte puanlıyorum
bir sakatlık filan olsa alternatifi oynayacak çünki

Kaleci 7-11 fb
Sağbek 13-11 gs
Sağstoper 13-12 gs
Solstoper 8-15 fb
Solbek 13-7 gs
6 no 12-12 eşit
8 no 13-14 fb
10 no 9-12 fb
Solaçık 11-12 fb
Sağaçık 11-10 gs
Forvet 16-11 gs

kadro bence görüldüğü üzere eşitleniyor
biz transfer yapmazsak

salt ilk 110 puandan

gs 80
fb 72

ilk 11de davinson torreira ve osimhenden dolayı hala bir farkımız var onlardan

geniş kadroyu sayarsak onlar daha alternifli olduğu için genel kadroyu eşitliyor bence

TRANSFERRRRRR YAPINNNNNN

Yalniz acik ve net olan birsey var. Okan hoca gercekten Ilkay ve Hakan'i istemiyor. Hakan'in bonservisi 10-15 civarina bitiririz sozunu gercek varsayiyorum.

Cok ilginc bir sekilde Icardi'ye cok guveniyor ve bunu anlamak cok zor. Icardi profesyonel olsa su an formda olmasa bile en azindan fiziksel olarak fit olurdu.

O aradigin 10 numara rolunu Ilkay Icardi'den 10 kat iyi oynar.

Hakan'da kadro genisligi acisindan iyi bir hamle olur. Sonucta Berkan ve Kaan'i kurtartici veya tutucu olarak oyuna sokmazsin.

Gercekten Okan hocada bir akil tutulmasi var.

Geçen sene Torreira-Demirbay-Sara-Mertens-Berkan-Kaan rotasyonu varken orta saha istememek bu senekinden mantıklıydı yemin ederim... Çünkü Demirbay önceki sene iyi bir yıl geçirmişti... Sara'nın 8 numarada takımı aşırı yumuşak yapacağını henüz bilmiyorduk... Kaan daha iyi görünüyordu... Berkan önceki sezon sonunu çok iyi bitirmişti, 2 kritik gol atmıştı... Mertens yaşına rağmen çift yönlü bir performans verecek gayretteydi... Ona bile çok kızmıştık 12 kişi mi oynayacağız dediğinde, ki yine haklıydık ama bu sene tablo daha kötü... Demirbay yerine Lemina var, kalite olarak upgrade ama devamlılık olarak soru işareti... Mertens hiç yok... Üstelik geçen sene Demirbay Mertens mevkisinde de oynardı, Lemina oynayamaz... Berkan geçen sene hiç iyi görünmedi, bu sene hazırlık maçlarında bile kötüydü... Yunus falan var işte ama kanatta da öyle aşırı bir zenginlik yok ki rahat rahat Yunus'u orta sahaya yazalım...

Buyur sadece Davinson yok diye sağ bekin geçen sene EL'deki sağ bek performansı hiç iç açıcı olmayan Sallai sağ bek oldu... Sence artık sağ bekliği CL seviyesinde oynayacak kadar öğrendi mi... Çok ideal değil demenden belli aslında ki öğrenmedi ama biliyorsun ki Davinson yerine Arda/Kaan/Metehan'dan biri oynarsa daha da kötü olacak... Mecbur kadroyu bozup Singo'yu oraya çekiyorsun...

Çok şükür orta sahadaki eksiği kabul ettin ama sadece kaleci gelse bile "gayet iyi" bir transfer sezonu olduğunu söylemiştin, demek orta sahadaki eksiklik "gayet iyi" olmasına engel değil, ilginç...

Icardi'nin fiziğinden dolayı santraforda sıkıntı yaşayabileceğimizi de kabul ettin... Barış gidip yerine çok iyi bir kanat gelse bile o oyuncu santrafor oynayamıyorsa bu büyük sıkıntı değil mi "gayet iyi" transfer dönemi için...

Barış'ı saymadan kanat rotasyonuna iyi diyemiyorsun, sence giderse onun yerini dolduracak seviyede biri gelir mi 2 gün içinde... Barış kalırsa eski Barış olacak mı o da muamma aslında da...

Peki sence tüm talip olduğumuz iyi kaleciler ya tamamen yattı ya da çok zora girmiş gibiyken "gayet iyi" transfer dönemi koşulun olan "sağlam kaleci" gelecek mi 2 gün içinde?
Kaleci transferinde kesinlikle gec kalindi. Ama iyi bir kaleci alinirsa kadromuz ligin kesin favorisi ve Osimhen sakatlanmazsa Sampiyon liginde ilk 24 icin yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt