Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.703
- 6.587
- 1.048
hangi cl maçına Berkan-Kaan-Sara çıkacağız bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa kac bildirmistik hatirliyormusun ? Ayni haltın farkli bir senesi mi yoksa daha da mı kötü onu görmek için soruyorum.yusufu ve zanioloyu da saymazsak 10 yabancımız var 1 kaleci alsak son saat
11 yabancı
4 gurbetçimiz var
3 türkiyeden yetişmiş türk
3 altyapı
21 oyuncu bildireceğiz yani
bravo tebrikler yönetime
valla geçen seneyi iyi hatırlamıyorum da bundan halliceydi tabiUefs kac bildirmistik hatirliyormusun ? Ayni haltın farkli bir senesi mi yoksa daha da mı kötü onu görmek için soruyorum.
22 kişiyle gitmişiz baktim şimdi şimdi de maksimum 21 olur aşagı yukari ayni rezillik yine.valla geçen seneyi iyi hatırlamıyorum da bundan halliceydi tabi
bu arada bu yazdığım 21in içinde Ahmet kutucu,berkan kaan,metehan jankat falan var yani
Yalniz acik ve net olan birsey var. Okan hoca gercekten Ilkay ve Hakan'i istemiyor. Hakan'in bonservisi 10-15 civarina bitiririz sozunu gercek varsayiyorum.
Cok ilginc bir sekilde Icardi'ye cok guveniyor ve bunu anlamak cok zor. Icardi profesyonel olsa su an formda olmasa bile en azindan fiziksel olarak fit olurdu.
O aradigin 10 numara rolunu Ilkay Icardi'den 10 kat iyi oynar.
Hakan'da kadro genisligi acisindan iyi bir hamle olur. Sonucta Berkan ve Kaan'i kurtartici veya tutucu olarak oyuna sokmazsin.
Gercekten Okan hocada bir akil tutulmasi var.
Kaleci transferinde kesinlikle gec kalindi. Ama iyi bir kaleci alinirsa kadromuz ligin kesin favorisi ve Osimhen sakatlanmazsa Sampiyon liginde ilk 24 icin yeterli.Buyur sadece Davinson yok diye sağ bekin geçen sene EL'deki sağ bek performansı hiç iç açıcı olmayan Sallai sağ bek oldu... Sence artık sağ bekliği CL seviyesinde oynayacak kadar öğrendi mi... Çok ideal değil demenden belli aslında ki öğrenmedi ama biliyorsun ki Davinson yerine Arda/Kaan/Metehan'dan biri oynarsa daha da kötü olacak... Mecbur kadroyu bozup Singo'yu oraya çekiyorsun...
Çok şükür orta sahadaki eksiği kabul ettin ama sadece kaleci gelse bile "gayet iyi" bir transfer sezonu olduğunu söylemiştin, demek orta sahadaki eksiklik "gayet iyi" olmasına engel değil, ilginç...
Icardi'nin fiziğinden dolayı santraforda sıkıntı yaşayabileceğimizi de kabul ettin... Barış gidip yerine çok iyi bir kanat gelse bile o oyuncu santrafor oynayamıyorsa bu büyük sıkıntı değil mi "gayet iyi" transfer dönemi için...
Barış'ı saymadan kanat rotasyonuna iyi diyemiyorsun, sence giderse onun yerini dolduracak seviyede biri gelir mi 2 gün içinde... Barış kalırsa eski Barış olacak mı o da muamma aslında da...
Peki sence tüm talip olduğumuz iyi kaleciler ya tamamen yattı ya da çok zora girmiş gibiyken "gayet iyi" transfer dönemi koşulun olan "sağlam kaleci" gelecek mi 2 gün içinde?
Onana kötü kaleci değil kesinlikle diyorum herkes laf ediyor ama unitade giden herkes çöp oluyortwittercılar Onana pompalamaya başladı
hangi cl maçına Berkan-Kaan-Sara çıkacağız bakalım