GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 63

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
391,9K
Sayfa
63/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim gercekten almak istedigimiz hicbir yabanci oyuncuyu Fener bizim elimizden alamaz. Fener aliyorsa biz vazgectigimiz icin alabilir anca.
Aynı parayı versen Ederson sana gelir zaten. Hatta bir tık altına da gelebilir. Konu bu değil, konu bu işin bu kadar uzaması ve son gün panikle kaleci aramak zorunda kalman. Üstelik eksik başka mevkiler de var.

Bugünden ilk beklentim Donnanın başka takıma gitmesiydi ikinci beklentim de Lookmanın başka takıma gitmesi. Bu yönetim artık düşeş atmamalı

Kaos teorilerim:

"Baskan herkese kirgin, transfer yapmayi dusunmuyor"

"Agustos basinda Gardi alacaklarini sormus ve kimse ilgilenmemis. Bunun uzerine ingilterede Gardi yurttigu surecleri Ali Koc a sunmu. Gardi ile galatasay yonetiminin baglari kopmus"

Saka yapmiyorum boyle seyler geliyor aklima, bu kadar oturup -bekleyelim modunda olamazlar. Kadro delik desik.

Ederson’u zaten hic kimse begenmiyordu hatta kolsuz diyenler bile vardi

Burda problem iki ay önce denedin olmadi zorlamaya gerek yok cikarsin olmadigini aciklarsin baska hedeflere yönelirsin

Iletisim konusunda da sifir bu yönetim

Bizim için deadline değil bugün. Belli ki bizim düşeşçiler kapanmayı bekleyecek. O yüzden bu gece yarısına kadar aksiyon beklemiyorum. Fener Ederson’u çok daha erken çekebilirdi muhtemelen bizimkileri daha da köşeye sıkıştırmak istedi. Adamın derdi takımının başarısı değil, sidik yarışı.

1-Davinson
2-Singo
3-Jakobs
4-Sallai
5-Lemina
6-Torreira
7-Sara
8-İcardi
9-Sane
10-Osimhen
11-Kaleci
12-Kaan
13-Günay
14-Berkan
15-Ahmed
16-Jankat
17-Metehan
18-Yunus
19-Eren
20-Abdülkerim
21-Arda
22-Barış ???

Barış giderse 21 kişilik kadro müthiş

Kaos teorilerim:

"Agustos basinda Gardi alacaklarini sormus ve kimse ilgilenmemis. Bunun uzerine ingilterede Gardi yurttigu surecleri Ali Koc a sunmu. Gardi ile galatasay yonetiminin baglari kopmus"

Saka yapmiyorum boyle seyler geliyor aklima, bu kadar oturup -bekleyelim modunda olamazlar. Kadro delik desik.
Gerçek : hepsi beceriksiz, iş bilmezin teki

Ederson'un Fener'e gitmiş olması problem değil. Problem senin 1 eylül itibariyle kalecini transfer etmemiş olman.

Ederson 10 milyon euro maaşı hak eden bir kaleci değil. Kendisi epeydir dalga konusu olan Onana'nın 1 tık üstü formdadır.
Yuzde yuz. Ben kaleci almamis olmaktan ziyade artik **************************** kalkmasi mi, kibir mi, ic mesele mi, baska bir sey mi , 1 aydir bir planin olmamasindan dolayi yonetimi zaten elestiriyordum, sildim diyebilirim.

Daha iyi sartlarda is yapabilecekken son gunde seni soyacaklar simdi.

Bunun arkasi hoca ve yonetim arasinin acilmasi olacak

Kaos teorilerim:

Muhtemel gerçek: Osimhen transferinde yüklü komisyon aldığı ve transferi ucuza çözemediği için başkan emlakçıyı aradan çıkaralım biz sahibinden çözeriz dedi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri