Adnan Korkut
Taçsız Kral
bugün şöyle bi şey yaşanmalı
Bunun için önce bir erden timur lazım
bugün şöyle bi şey yaşanmalı
Belli olmaz florya işini halletti. Maddi sıkıntı çıkarsa sıvışabilirDursun hayatta birakmaz zaten.
Keşke sadece avrupa gitmiş olsaydıAvrupa’da basari bize haram oldu. Yonetim sizin varya ben …
Aynı parayı versen Ederson sana gelir zaten. Hatta bir tık altına da gelebilir. Konu bu değil, konu bu işin bu kadar uzaması ve son gün panikle kaleci aramak zorunda kalman. Üstelik eksik başka mevkiler de var.Bizim gercekten almak istedigimiz hicbir yabanci oyuncuyu Fener bizim elimizden alamaz. Fener aliyorsa biz vazgectigimiz icin alabilir anca.
Ligde gene sonuna kadar gideriz. Konsantrasyonu daha iyi olan ligi alir. Sonucta bizde Osimhen gibi bir anomali var. Ancak lig de artik cantada keklik degil. Kuslar kadro kalitesini cok arttirdi.Keşke sadece avrupa gitmiş olsaydı
Gerçek : hepsi beceriksiz, iş bilmezin tekiKaos teorilerim:
"Baskan herkese kirgin, transfer yapmayi dusunmuyor"
"Agustos basinda Gardi alacaklarini sormus ve kimse ilgilenmemis. Bunun uzerine ingilterede Gardi yurttigu surecleri Ali Koc a sunmu. Gardi ile galatasay yonetiminin baglari kopmus"
Saka yapmiyorum boyle seyler geliyor aklima, bu kadar oturup -bekleyelim modunda olamazlar. Kadro delik desik.
Yuzde yuz. Ben kaleci almamis olmaktan ziyade artik **************************** kalkmasi mi, kibir mi, ic mesele mi, baska bir sey mi , 1 aydir bir planin olmamasindan dolayi yonetimi zaten elestiriyordum, sildim diyebilirim.Ederson'un Fener'e gitmiş olması problem değil. Problem senin 1 eylül itibariyle kalecini transfer etmemiş olman.
Ederson 10 milyon euro maaşı hak eden bir kaleci değil. Kendisi epeydir dalga konusu olan Onana'nın 1 tık üstü formdadır.
Muhtemel gerçek: Osimhen transferinde yüklü komisyon aldığı ve transferi ucuza çözemediği için başkan emlakçıyı aradan çıkaralım biz sahibinden çözeriz dediKaos teorilerim:
"Baskan herkese kirgin, transfer yapmayi dusunmuyor"
"Agustos basinda Gardi alacaklarini sormus ve kimse ilgilenmemis. Bunun uzerine ingilterede Gardi yurttigu surecleri Ali Koc a sunmu. Gardi ile galatasay yonetiminin baglari kopmus"
Saka yapmiyorum boyle seyler geliyor aklima, bu kadar oturup -bekleyelim modunda olamazlar. Kadro delik desik.