GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 84

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
84/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Obur yandan su an sadece kaleci sureci konusuluyor. Butun yaz 2 isi ayni anda yapamayanlar 3 4 surec mi yonetebilir allah askina.

Herhangi bir kulübün yöneticisi olsanız ve şu Abdullah-Dursun tayfası oyuncuna talip olsa oturup ciddiye alır mısınız? Ben bunlara hiç bir şey satmazdım.

Osimhen'e 75, Singo'ya 35 veriyorsan geri kalan bütün eksikleri doldurmak zorundasın ki bir anlamı olsun bu işin. Yarın 2 cezalı versen as takımdan adam bulamayacaksın orta sahaya. Günay sakatlansa Jankat'ı arkasından hatimler indirerek şl maçlarında sahaya göndeririz. Ee ne anladık harcanan 100 küsür milyondan ki daha maaşlara gelmedik. İşin aslı çöp ettiğimizle kaldık onca parayı. Yazık yav, cidden yazık.

Lammens manuya
Diogo astona
Emilyano Galaya
e85f4d921e29fca6aa5c1ee11128a5cd.jpg

Gercekten ne bekliyordunuz? Herifler temmuz sonundan beri gorusmus her senaryoya hazirlanmis
Ederson kalirsa kalir, kalmazsa donnayi ayarladilar. Bos vakit kaybi yapmiyorlar.

Sportiflerine bos ceket tayfa yok sonucta.

Uğurcan'ı beğenmiyorum ama Lammens'ten çok daha iyi tercih olur. Lammens maalesef çuval gibi duruyor. Zaten Villa ile bizim aramızda kalırsa tercihi Villa olacaktır. Lammens klasik batı avrupalı kafası ile o mıntıkadan çıkmak istemeyen tipolojide zaten bu hali ile gelipte burada başarılı olması zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri