Bugun de transfer yoksa bilin ki transferi kapattik. Bu sessizlik bunu gosteriyor, eski tecrubelerimize gore konusuyoruz.
bonservisi yüzünden küçük görülüyor (bonservis tamamen yönetim hatası iken)Lammens dışında çok zor görünüyor. O çocuk da et mi tavuk mu belli değil çok beklettiler 1 ay önce rahat alınabilirdi
Normallestirmiyorum. Dursun o parayi vermedi okanda ederson diye inat etti bir bok yol alınamadı gelinen sonuç ortadaEray sabah sabah gerginliğini benden çıkarma, kime inanacağımı biliyorum.
12 versen bir günde bitecek bir transferdi, yazıda da 2 milyon daha verilse idi diye belirttim zaten. Bana ne fb kaça almış.
Sanki sadece fb veya fabri yazdı Ederson'u.
Ağustos'un başında 2 milyon daha arttırılmasını istiyor diye Cago isimli hesap yazıyordu burda.
Ctesi maç sonu hala Ederson diyen bir teknik direktörün vardı. Yaşanan rezaleti abi iyi oldu o bu diye normalleştirmeye gerek yok.
inter sommeri bırakmıyormuş1 yıl Sommer de götürür gibi
işte hangi oyuncular kaldı bizdeBay ve Zaniolo gidince 20 oyuncu bildiriyoruz kaleci de alırsak 21
Bu saatten sonra bırakmazlar Hakan'ı da bırakmazlar 20-25 milyon verirsek belki düşünebilirlerinter sommeri bırakmıyormuş