GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 91

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,2K
Sayfa
91/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene yunus
önceki sene bar*şı çıkartmıştı hoca sürpriz yumurta olarak

şimdi öyle bir isim yok maalesef transfer lazım

Lammens dışında çok zor görünüyor. O çocuk da et mi tavuk mu belli değil çok beklettiler 1 ay önce rahat alınabilirdi
bonservisi yüzünden küçük görülüyor (bonservis tamamen yönetim hatası iken)

karar verememe sıkıntısı - başkan - yöneticiler - hoca asla uzlaşamadı gibi.

başarısızlık olacaksa temelini attılar bu süreçte.

Eray sabah sabah gerginliğini benden çıkarma, kime inanacağımı biliyorum.

12 versen bir günde bitecek bir transferdi, yazıda da 2 milyon daha verilse idi diye belirttim zaten. Bana ne fb kaça almış.

Sanki sadece fb veya fabri yazdı Ederson'u.
Ağustos'un başında 2 milyon daha arttırılmasını istiyor diye Cago isimli hesap yazıyordu burda.

Ctesi maç sonu hala Ederson diyen bir teknik direktörün vardı. Yaşanan rezaleti abi iyi oldu o bu diye normalleştirmeye gerek yok.
Normallestirmiyorum. Dursun o parayi vermedi okanda ederson diye inat etti bir bok yol alınamadı gelinen sonuç ortada

100 küsür Milyon harcayıp yine de takımı eksik bırakarak CL'de ilk 24 dışı kalma challenge'ına hoş geldiniz.

Bunu da başarsa başarsa ancak ya Ali ya da bizim Dursun başarırdı zaten. Allah bin belanızı versin sizin.

Koç bizim yerlilere sulanmaya devam edecek. Eminim bir şekilde Yunus'la da irtibata geçmişlerdir sözleşme öncesi. Menajerler, medya ve yakın çevreleri aracılığıyla bizim yerlileri kışkırtıyorlar. Osimhen 20 Icardi 10 Sane 7-8 alıyor siz niye 2'ye oynuyorsunuz diye. Gazlıyorlar durmadan siz onlar kadar önemlisiniz diye. Hülle yoluyla da kadrosuna katacak tek tek. Ne de olsa 8-10m vermek kolay herkese Koç bütçesiyle.

Galatasaray’a gelmek istediğini her fırsatta dile getiren Hakan Çalhanoğlu için düğmeye basıldı.Inter’le pazarlıkların başladığı ve Hakan için 12 milyon euronun gözden çıkarıldığı belirtildi. (Nevzat Dindar)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri