Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam transfer donemi boyunca bu isimler neden dusunulmez neden profosyonel bir ekip gibi liste yapılmaz. Taraftara açıklarsın istatistiği bu bekledigimiz istatistikler hucumda bu defansta bu oyuncuyu beğendik nokta .
Kulübe bağlı tek Prof düşünen adam vardı o da gardi. Ş.ligi takımı kuracağım dedi yok ettik adamı bak yine yok. 2 gün sonra başlarlar gardi gel diye. Bu saatten sonra size y.b. dese haklı adam.

Osimhen ikna edilirken neler dedi ne hale geldi takıma bak. Herif çok net mutsuz ve stresli bu da sahada yüzüne yansıyor. Ben bu seneyi bıraktım artık. Devre arası osimhen falan da kalmaz diyeyim. Aldığımız paraya bırakırız gider 50 milyonunu da çatır çatır yer.

Neyse ki az bir süre kaldı cl bildirimine ne olacaksa olacak bitecek bu eziyet

Cuesta, Zaniolo ve Yusuf giderse bizim acik kalam yabanci kontenjani 2+2 mi?

1 senedir ayrılacağı belli olan kaleci yerine 15-20 bonservis 2-3 maaşla haziranda transfer yapamamak gs tarihinin en büyük rezilliklerinden biri

allah kahretsin sizi

tarihe geçecek bir başarısızlık yav öyle böyle değil

mesela sane alınamasa filan anlardım da şu olay çok acayip

O zaman koycaklar parasini cebine ya da ucuza sallayacaklarn livakovici.

Herif secim icin neler yapiyor inanilmaz ha

20 yabancilari var su an galiba geleceklerle beraber
Zaten şu anda yabancıların çoğunu maaşlarının büyük çoğunluğunu vererek gönderiyorlar. Seçimi kazanmak için yapıyor. Yoksa CL ön eleme maçlarından önce getirirlerdi.

Yalnız ederson + asensio + kerem transferleriyle fener'in transfermarkt kadro değeri 363 milyon euro'ya fırlayacak ha. Bize 60 milyon euro fark atacak herifler.

1 adamla olmuyor bu is. Bu eksiklerle lige girersek birak CL, lig bile zora girer.
- Kaleci yok
- Yedek forvet yok (BAY satti, Icardi'nin gobek eriyene kadar lig bitecek)
- Orta saha rotasyonu bombos.
- Sol stoper rotasyonu yok. Sag ayakli adamlarla doldurduk takimi.
- CL'ye tam kadro bile gonderememe sansimiz var
Sence bu duzgun bir planlama ise tamam.
Osimhen i aldılar diye transfer bittimi yani? eksikler falan da tamamen kapandı. 1 tane oyuncuyla zaten. 3.5-4 yıldır yazıyorum forumda ama senin kadar polyanna bir üyede görmedim bu arada rtaş. 1 tane olaya kötü dediğini okumadim. Bu polyannaligi genel hayatında da yapıyorsan tebrik ediyorum sadece.
Ben eksik yok demiyorum. Sabote edecek olan adam niye gidip Osimhen'e 75 versin diyorum. Daha ucuz yollu sabote edebilirlerdi o mantıkla.

Bu kadar sessizlik normal değil

En büyük Gs düşmanları bizimle ilgili haber yapmıyolar. Ya gerçekten çok gizli bi operasyon çektiler yarın bombalar patlayacak ya da bu sene şampiyonluğu sattılar başka açıklama yok, iki şey dısında başka ihtimal yok.

Eğer şampiyonluk satıldıysa bunların o koltukta kalma şansları yok.

Cebinizden veremiyorsanız kalbinizden vereceksiniz.

Onu da yapamıyorsanız Galatasaray da yeriniz yok.

“Fazia” diyen transferde amatör olan Albayrak’ı bile yıllarca taraftar kalbinden verdiği için bağrına bastı.

Biz Fenerbahçe gibi cebinden ver demiyoruz sana. Ama hissini geçiremeyen, formül üretemeyen, menajerlere söz geçiremeyen, oyun kuramayan, her şeyi maddi olarak satın alınan ve satılan ürünler olarak görenlerin hiç yeri yok.

Erden Timur’un 5 de 1’i Galatasaray’lı olmayan adamlar, bunun üzerine iktidar bir şey fısıldasa emir sayacaklarını gösterdikleri için artık fiilen yönetimde gün sayanlardır.

Önce duruşunu gösterirsin. Seni sahada doğrayacaklar mı kabul etmezsen söyle doğrasınlar bakalım ne oluyor 2018 de gösterdik 2019 da gösterdik.

2 yıldır doğramadılar mı? Göstermedik mi?

Şu aşamada konu sadece transfer meselesi değil bilerek eksi bırakılan bir takım ve arkasında gizli başka sözlerin olduğu şüphesinin doğurduğu tepkidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt