Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
CL icin gayet ortalama bir kura cektik. Cemisgezek Belediye falan mi cikacak zannediyorlardi?Bunlar CL rakipleri görünce olmayacağını anladı ve vazgeçtiler, açıklama bulamıyorum delireceğim
CL icin gayet ortalama bir kura cektik. Cemisgezek Belediye falan mi cikacak zannediyorlardi?Bunlar CL rakipleri görünce olmayacağını anladı ve vazgeçtiler, açıklama bulamıyorum delireceğim
Kadroda adam yok olum birileri gelmedigi takdirde ligide salmak durumunda kalmak oldukça olası bir olay.Yol yakınken Avrupa'yı bu sene salalım seneye bir daha deneriz.
Yol yakınken Avrupa'yı bu sene salalım seneye bir daha deneriz.
ne yapip edip arda guler'i almamiz lazim
Sakin ol şampiyon yarın güzel bir gün olacakNobetci admin kim? Her an patlayip infilak edebilirim beni kodeste sabah görürsen 1 paket parliement getir adminim
Ayni koğuşa düşer miyiz hocam?Sakin ol şampiyon yarın güzel bir gün olacak
Aksi durumda bana da Touch Blue
Geçen ay 20 versek Petrovic de olurdu renktaş iş bilmez herifler işte ne yaparsıntzolakis'i geçen ay 20 versek çok rahat alırdık, tzolakis 2,5 milyona bile oynardı bizde
asrın gerizekalılığı yönetimden
Onana için ümitlenenler var yazık vallah.
Kaleci transferinin tutması için daha imza atmadan heyecan yaratması lazım Galatasaray'da. Yoksa tutmaz o kim gelirse gelsin, tecrübeli veya genç farketmez.
Saka maka Hakan'a 10 milyon maas 30 da bonservis verip almisti.
o yuzden almaliyiz zatenAdam da tam Real'de ilk 11 oyuncusu olmuşken![]()