GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 66

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392K
Sayfa
66/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bıdı bıdı, kardeşim. Malum kişi fb’li. Bak her şeyin başı olan kişi zaten fb’li, yani daha ötesi yok ve 23 senedir 1 numaralı makamda. Adamlar ligi domine edebildiler mi? Hayır.

Nedimin dedigi gibi transfer icin ricada bulunmus olabilir siyasiler ki bu da zaten cumhuriyetin son kalesi icin muazzam bir celiski !!
Biraz basit duz mantik bakmakta fayda var..Herifler 10 yildir sampiyon olamiyor yaw bunun izahi olabilir mi

Ben orta saha falan olayını geçtim… 11 için Osi bek ve kaleci diyordum yazın başında da… kaleci olayını çözememeleri çok büyük beceriksizlik.. hatta 2 adama 105 milyon gömeceksek singo öncesi kaleci olmalıydı bu…

1 aydir ayni seyi bir cok kisi soyluyoruz, fener girecek bu gundeme. Bitir ihtiyaclarini diye.

Basti parayi ve 1 piyonu aldi masadan simdi. O domino efekt denen seyde eli bos kalabilecek tek takim sensin su an x2 para baglamazsan. Rakipelrin EPL takimalri, son noktada nasil yarisacaksin maddi olarak, super ligle mi etkileyeceksin?

Yemin ederim 15 yasindaki cocuk yapmaz bu hatayi

Maaş dengesi çok büyük bela olacak dediğimizde dalga geçiliyordu...

Bunun önemli bir denge olduğunu umarım acı tecrübe ile öğrenilmiştir.

1 veya en fazla 2 kişi istisna olabilir ama ilk 11 içinde bile maaşlar arasında uçurumlar var.

Rotasyon oyuncularına girmiyorum bile...

Maaş dengesi çok büyük bela olacak dediğimizde dalga geçiliyordu...

Bunun önemli bir denge olduğunu umarım acı tecrübe ile öğrenilmiştir.

1 veya en fazla 2 kişi istisna olabilir ama ilk 11 içinde bile maaşlar arasında uçurumlar var.

Rotasyon oyuncularına girmiyorum bile...
fbde niye sorun olmuyor bizde oluyor alemin enayisi biz miyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri