Nedim Sertel
Büyük Kaptan
PSG 40'a bırakacaksa bile 50 verelim maksat şanımız yürüsün.
Bıdı bıdı, kardeşim. Malum kişi fb’li. Bak her şeyin başı olan kişi zaten fb’li, yani daha ötesi yok ve 23 senedir 1 numaralı makamda. Adamlar ligi domine edebildiler mi? Hayır.
Adminim gercekten City ile transfer yarisina girebilecegimize inaniyor musun?Madem battık tam batalım Donna için psgye 40 milyon 5 taksit önerelim
Yoo inanmıyorum. Ama el yükseltelim alacaksa pahalıya alsın diyorum.Adminim gercekten City ile transfer yarisina girebilecegimize inaniyor musun?
Hala bence hatalı yazıyorsun. Savının altı bence dolmuyor ama senin düşüncen.Lig sadece öyle domine edilse başakşehir ederdi. Fb tff ve hakemler tarafından yıllardır itekleniyor şampiyon olsun diye zaten. Sahada kötüysen ve rakibin senden iyiyse hakem de tff de bi yere kadar itekleyebiliyor sonuçta
Yapma bunu. Millete ban yedireceksin.Siz daha durun kodumun bantçısı cl kupası pastasıyla foto çektirecek daha 8-10 gün içinde
Hic gerek yok. Gene onlara isimiz duser. Zaten bize Ederson pazarligi yuzunden kil olmuslardir.Yoo inanmıyorum. Ama el yükseltelim alacaksa pahalıya alsın diyorum.
Sen de her konuda bir tartışma çabasındasın renkdaş. Neyse anlaşamayızHala bence hatalı yazıyorsun. Savının altı bence dolmuyor ama senin düşüncen.
Siyaset fb’li ama 11 senedir kötü olduğumuz senelerde bile fb’ye şampiyon yapamadılar. Nasıl işse artık.Nedimin dedigi gibi transfer icin ricada bulunmus olabilir siyasiler ki bu da zaten cumhuriyetin son kalesi icin muazzam bir celiski !!
Biraz basit duz mantik bakmakta fayda var..Herifler 10 yildir sampiyon olamiyor yaw bunun izahi olabilir mi
fbde niye sorun olmuyor bizde oluyor alemin enayisi biz miyizMaaş dengesi çok büyük bela olacak dediğimizde dalga geçiliyordu...
Bunun önemli bir denge olduğunu umarım acı tecrübe ile öğrenilmiştir.
1 veya en fazla 2 kişi istisna olabilir ama ilk 11 içinde bile maaşlar arasında uçurumlar var.
Rotasyon oyuncularına girmiyorum bile...
Hani ali kocun anlattigi hikaye var ya "uyudum kalktim bir baktim osimhen Galatasarayda"Bari manu lammensi alsin da belki emilyano şansımız olur.
Point oteli versin biz niye yanıyoruzkulübün tapusunu donnarummaya verin ciddiyim
Maasta anlasilamiyordu yaziyordu gecen, 6 M istiyor falan muhabbeti vardiAnthony sonunda gitmis Betis’e.