GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 80

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,1K
Sayfa
80/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada baris alper madem kalmiyor ve neom 40 milyon veriyor. o parayi hakan ve ferdi kadiogluna aktarirdim ama yonetim bu konudada hamle yapmadi

Onanayı istemeyenleri listeliyorum. 4 ay sonra aynı isimlerden krala biat eden olursa ağır ifşa olacaklar

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basa beni yaz hocam. Eren de oldugu gibi kapak olmasina raziyim fazlasiyla.

Ama 2 gol buldugun liverpool macinda 4 yersen komedi toplarda ne olacak?(herifin son 2 senesi oyle cunku)

Basa beni yaz hocam. Eren de oldugu gibi kapak olmasina raziyim fazlasiyla.

Ama 2 gol buldugun liverpool macinda 4 yersen komedi toplarda ne olacak?(herifin son 2 senesi oyle cunku)
Liverpool Okan Buruk ve 2 gol mü. Onananın ligde hiç gol yemeden sezonu bitirmesi daha yüksek bir olasılık

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra kalsada fayda sağlamaz ki bence Amirim hem kafa hep orda olacak hem de taraftar devamlı negatif enerji salacak. Bari 40 milyon gelsin de Martineze Hakana ve Arala gömek
Bu saate kadar beklemek yanlış olan. 40m Barış'ın yerini son gün doldurmak için yeterli değil hele ki şu günlerde kimi alacaz herkes kadro bildiriyor.

Dopingden ceza yemiş, Afrika Kupası gibi duygusallığın profesyonellikten önde olduğu bir turnuvada bile Milli Takımdan tekme tokat kovulmuş, güncel hali Günay'ın çok çok gerisinde olan, kalecilik mevkisinin öncelikli işlerini yapmak yerine topla uzun pas kasmaya çalışan avel bir kaleciyi de övmeyin ya... Valla yeter yani bu kadarı fazla oluyor. Eyvallah her fikre saygımız var ama adamın güncel formu son 3 yıldır 10 üzerinden 2 falandır. Bunu mu alıp kaleye koyacağız?

Eğer Afrika Kupası'nda ayrı bir mevzu olmadıysa Dünya Kupası'nda yaptı o mevzuyu, Afrika Kupası'nda değil. Sebep de Kamerun'un Brezilya-İsviçre-Sırbistanlı grupta ille pasla çıkmasını istemesiydi. Pasla çıkmıyorsak ben oynamam dedi resmen. Yani o gelirse bir de ne kadar pres olursa olsun, her zaman her takıma karşı her pozisyonda paslı çıkmamız lazım. Yoksa bizde de arıza çıkarır.

Kaleci yokken kaleci almayanlar Zaniolo ve Barış'ı gönderip yine herhangi bir oyuncu almaz. Stoper ve iki orta saha gibi eksikliklerin üstüne bunlar totalde 6 transfer yapması lazım ama forumdan birinin cumhurbaşkanı olma ihtimali bunların bir kaç transfer yapma ihtimalinden daha yüksek. Hiç bir takım 6 transfer açığıyla transfer sezonunu kapatmaz, kapatamaz. @Umut Işık

Hayal gormeye gerek yok artik 2-3 saate donna da city yapar

City donna'yı almak için ederson'dan çıkmayı beklediler.

Bizde adamların bu hamlesini yapmamasını bekledik. Ederson'u kimse almaz dedik. Donna'yı son gün kapatırız dedik. Artık hangi sivri fikir verdiyse.

ali gitti 1 gece de edersonu aldı. Kovana çomak soktu. İşini gördü. Bizi kalecisiz bıraktı. City de bugün donnayı açıklar.

keremin transferine izin veren başkan bozuntusu gitsin kına yaksın şimdi.

Dursun tez elden gidersin İnşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri