GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 94

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,2K
Sayfa
94/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Barışın bu kadar ortalığı karıştırdığını düşünmemeye başladım,yönetim barışı bu hale sokmuştur , bu yönetimle bir şey başaramayız

Okan Hocam artık 35 Milyonluk Singoyu dörde bölüp Kalede orda burda kullanırsın.
Sende de suç var hem de çok büyük suç. Kaleci konusunda ısrar etsen şu anda Petkoviç bizde olurdu.

Son gün alirsan 2.5 verirsin haketmeyene.
İcardi oynamadi evet napalim peki 10m alıyor diye sen oynamadin senin maaşına cokuyoruz vermiyoruz mu diyelim? Son 2 sene seni şampiyon yapmış mimarlardan biriydi.

Sanenin kariyeri ve munihten aldığı ücret belli. Ek olarak free agent geliyor imza parasi da almasi normal.

Kimi almayi planliyorsun uyguna? Burasi Club brugge feyenoord değil sonuçta. Sadece Galatasaray iç dengesiyle mi oluyor saniyorsun bu işi? Rakibin stoperi 7m alırken sen 1m a stoper getirip şampiyon yaptığında adamın homurdanmasi normal. Geçti artık o 700k ya oynayan yabancı topçu işi kabul edin

Ee kendin söylüyorsun işte son dakikaya kalırsan böyle şapa oturursun diye

Bizde bundan bahsediyoruz

Yönetim denen bir şey yok ki başımızda

O yüzden bu saçma sapan maaş skalası ile karşılaşıyoruz

Şu an kaleci bulamıyoruz gibi ancak Berk'in alınmaması kesinlikle çok iyi. Ne güzel dünya Lille isteyince 5M biz isteyince 10M çektiler.
Altay falan gerek yok.
Gidip tecrübeli bir kaleci kiralayalım en son ihtimal.

Hala son dakikada 1 kanat 1 os 1 stoper 1 kaleci gelecek diye düşünüyorum her zaman son dakikada transfer patlattı bizimliler

Bu arada Donnarumma City'e gitmek icin daha dusuk maas teklifini kabul ettti, bizim yaptigimiz teklif daha yuksekti ama burayi istemedi.

Simdi cikip deyin abi son gun Donnarumma cekiyoruz. Evet cekiyoruz suan ama neyi acaba?

Soyle fantazilere kapilmayin dedik kac kere ama nafile. Osimhen geldi diye tum starlar burayi istiyor gibi algi yarattiniz bosuna.

Lammens tek secenek kaldi. Manu Martinez alirsa Aston Villa Lammens alacak. Manu Lammens alirsa Martinez Aston Villada kalacak. Saka gibi duruma dustuk.
Dua edelim manu ve aston villa transfer yapmasin. 10 saat beklicegiz artik.

Lammens giderse Altay alir bizimkiler. Ugurcan ihtimali 0%. Yada menajer transferi Cuesta ayarinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri