GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 95

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
392,2K
Sayfa
95/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 kaleci 1 orta saha alamadıkları için bütün emek,bütün transferler,bütün proje çöp oldu.Avrupada Günay’la,orta sahada alternatifsiz kadronla bi bok yiyemezsin.İş bilmezler

CL'de 5-6 puanı geçtim kendi ligimizde şampiyon olalım yeter.

Bu senede Avrupa'da patlarız. Batmamak için gelecek yılın CL parasına ihtiyacımız var o yüzden mutlaka yine şampiyon olmamız lazım.

Bu ligde şampiyon olmak için sağ beke 31 milyon € para verdiler. Sallai kadar performans verip vermeyeceği bile büyük muamma...

Bir kaç yerde gördüm hâlâ Dursun'u Osimhen transferinden dolayı övenler var.

Osimhen'i aldılar evet ama 75 Milyon verip aldılar. Sanki 75 Milyonluk adamı 30-40'a bağlamışlar müthiş bir transfer stratejisi yürütmüşler gibi böbürleniyorlardı beceriksiz herifler. Günün sonunda hem Napoli'nin istediği her şey oldu hem de Osimhen'e dağlar kadar maaş bağladın. Ehh nerede burada yöneticilik becerisi, bu transferi ben de yaparım bu şartlara.

Senin takımının kalecisinin ayrılacağı 2 yıldır belli. Eylül olmuş hâlâ kaleci peşinde koşuyorlar, düşündükçe kafayı yiyeceğim.

Bir de geçen çıkmış ben Muslera'nın 1 yıl daha devam edeceğini düşünüyordum demiş Dursun. Lan sen bizimle dalga mı geçiyorsun.

75 Milyona forvet alıyorsun ama hâlâ kalecin yok. Takımın kaç tane eksiği var, orta saha defans vs. İlk 11'den birine bir şey olsa sap gibi ortada kalacaksın, özellikle CL'de başarılı olmak zorunda olduğun bir dönemde. 3 sene şampiyon olmuşsun, 5.yıldızı takmışsın ama sen imkansızı başarıp bütün rüzgarı terse çevirmeyi başarıyorsun.

Son sözüm: Allah topunuzun belasını versin. Beceriksiz işbilmez hain herifler.

Sindi Cagonun yazdiklarina bakalim..
- Petrovic buraya gelmeyi hic dusunmedi kolpa
- Lammens bastan beri Manuyu istiyor kolpa
- Edersonda bastan beri hic 7-8 rakami konusulmadi hatta 20-25lerden bahsediliyordu..Simdi is olmayacak ya salla babam salla
- Svilari da bok alirdik
- Bulka yillik 10 milyon maasa Neoma gitti Para pesinde olmasa Bulkayi 10 tane takim alirdi zaten Avrupadan..

Adamin dedigi hersey yalan bastan asagi

Şu an kaleci bulamıyoruz gibi ancak Berk'in alınmaması kesinlikle çok iyi. Ne güzel dünya Lille isteyince 5M biz isteyince 10M çektiler.
Altay falan gerek yok.
Gidip tecrübeli bir kaleci kiralayalım en son ihtimal.

Hala son dakikada 1 kanat 1 os 1 stoper 1 kaleci gelecek diye düşünüyorum her zaman son dakikada transfer patlattı bizimliler
Berke olayi biraz farkli. Fenerin 40% payi vardi o yuzden 10 milyon istediler. Lille satarken fener sonraki satistan ciddi pay garantisi aldi. Berke Lillede tutarsa 20-30 milyona gider. Paylari daha yuksek olur

Sindi Cagonun yazdiklarina bakalim..
- Petrovic buraya gelmeyi hic dusunmedi kolpa
- Lammens bastan beri Manuyu istiyor kolpa
- Edersonda bastan beri hic 7-8 rakami konusulmadi hatta 20-25lerden bahsediliyordu..Simdi is olmayacak ya salla babam salla
- Svilari da bok alirdik
- Bulka yillik 10 milyon maasa Neoma gitti Para pesinde olmasa Bulkayi 10 tane takim alirdi zaten Avrupadan..

Adamin dedigi hersey yalan bastan asagi
Hicbir sey bilmeyip bu kadar kaynak olarak gösterilmesi ayrı komedi, ordan buradan görüp yazan bi hesap açsak cidden yürürüz demek ki.

Ulan 1 yıldır musleranın gideceği belliydi.Sen nasıl büyük takım yönetiyorsun?Sağbeke 35 verip en hayatı bölgen olan kaleciye nasıl 2,3 ün hesabını yaparak adam kaçırırsın?

Bu arada Donnarumma City'e gitmek icin daha dusuk maas teklifini kabul ettti, bizim yaptigimiz teklif daha yuksekti ama burayi istemedi.

Simdi cikip deyin abi son gun Donnarumma cekiyoruz. Evet cekiyoruz suan ama neyi acaba?

Soyle fantazilere kapilmayin dedik kac kere ama nafile. Osimhen geldi diye tum starlar burayi istiyor gibi algi yarattiniz bosuna.
31 de çekemiyoruz zira onu da fb aldı.

kavukcu!!!
1756714957782.webp

yönetilmesi o kadar kolay bir süreçti ki yav haziran ayında

osimheni alıp kaleciyi uygun çözeceğiz filan deseler galatasaraylılar kabul ediyordu zaten

bunu da berkeyle mi yaparlardı yoksa daha sıradan bir kaleci mi bilemem

adamlar beceriksiz olduğu kdar da salak

yani haziran ayında sane ve osimhen sonrası çok birşey istemeyin demeyi bile akıl edemiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt