Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv

Ugurcan'ı ister misiniz

• Kullanılan toplam oy
    231
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu'ndan bile iyi 1 hoca değil bence.O şampiyon kadrosunu Okan'a versen şampiyon yapamazdı büyük ihtimalle..
aynen guldbransenle crivelliyle şampiyon olan adam o kadroyla olamazdı

eleştirecek 1000 tane şeyi varken onları atlayıp nefretinizden saçmalamalara doyamıyosunuz

Ayrılıklar gerçekleşirse 10+1 yabancımız kalacak. Artık kaleciden de geçtim. Barış da gidiyorsa kanat+forvet oynayabilen yabancı lazım. Orta sahaya yabancı lazım. Bence kanat rotasyonu için de genç yabancı hakkını kullanmak lazım.Bunları yapacaklarsa kaleye Altay’ı kiralasalar razı durumda geldim. Günay-Altay götürsün. Barış’ın olası gidişi bütün yabancı kurgusunu bozdu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lammens hakan ilkay sol kanat

şunlar dışında bişey gündemi geri çevirmez
Bunlar bile cevirmeye yeterli degil benim icin. Hakan ya da ilkay ikilisinden bir tanesini bugune birakabilirdin. Bir cok takimin su an yaptigi gibi ek hamle, alternatif olarak bakilirdi.

Hepsi icin ekstra fazladan para cikacak- sonra forma alin, uye olun bidi bidi. Neden bir avuc isbilmezin hatalari yuzunden taraftarin bu ekonomide verdigi destek yaniyor?

Affim asla olmayacak.

Bunun haricinde bu adamlar geli 15 gunde adapte olup frankfurt deplasmanina mi cikacak ve fark yaratacak?

Akhisar ile aldığı Türkiye kupası kadrosu iyiy miydi ya da başak ile aldığı şampiyonluk kadrosu süper miydi?
Hamza Hamzaoğlu'ndan iyi olduğu yerler buralardır burda hatalı konuşmuşum.Ama Şampiyonlar Ligi'nde aynı galibiyet sayıları Galatasaray özelinde.Başkana karşı sessiz olmaları da aynı şekilde..

Çık konuş Abdullah kavukçu. Nerde 3 kaleci taraftarı çoşturacak. Priminizi Galatasaray üzerinden yapmayın.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt