GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 142

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
394,1K
Sayfa
142/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon Uğurcan'ı bırakamaz, Lammens ise o maliyeti hak eden bir isim değil. Restes için Touloues zorlanabilir, kaleye yeni bir hamle daha yaptılar sanırım aksi halde Rus ruleti oynayıp Onana'yı getirelim, ne zaman kaldı ne alternatif.

Kutucuyu kacirip ben mi gitsem goztepeye. Yediririm he. Auta falan vururum idmanda falan.

Koseyi donerim gibi

Bu saatten sonra hiç bir şeyin kiymeti kalmadı benim için koca bir sezonu b.k ettiler. Bu saatten sonra en fazla kaleci gelir, gelsede bi şey değişmez. Kadro rotasyonumuz Anadolu kulüplerinden hallice.
Avrupa'da başarı sloganıyla yola çıkıp şu kadroyu bize reva gören tüm yöneticilere en içten bedduaları mi iletiyorum ABV.

Icardi 11 oyuncusu olamaz artık. Kendi de kabullenmeli, Okan da. Geçen sezonun Mertens'i olabilir en fazla. Hele onu oynatmak için sistemi değiştirmek felaket olur.

Günay
Singo Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Sane
Osimhen

Gelen olmazsa en makul 11 budur.
Mantıklı olan böyle evet ama Okan'ın aklındaki ideal kadronun o olduğundan %99 eminim 😀

o değil de kalecisi olmayan takım transferin son günü mecburen alacağı oyuncunun kulüplerinin fiyat kıracağını nasıl düşündü yav

iki haftadır bunu yazıyorum

ben kulüplerden birinin yöneticisi olsam şu an kapıma gelen ve elinde kaleci olmayan bir takıma sonuna kadar saplarım

kaleci bir de başka bir oyuncu devşireceğin bir yerde değil ki almadan idare edesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt