Hasan Bekir
Berlin Panteri
Az önce böyle bir gelişme vardı demek ki doğru
Bu gerçekse o zaman 20-25 milyona Restes geliyor mu gerçekten? Bunu yapabilecek bir zekaları var mı?
Az önce böyle bir gelişme vardı demek ki doğru
Zaten su genc işini bir cozemedim adam istatistik iyi ama yok almıyoruz abi direk 11 e koyma tamam ama al.Restes’in potansiyeli Lammens’in 10 katı falan, tabi alabilir miyiz bilmiyorum alsakta genç diye Okan hoca oynatmayabilir![]()
West Ham, Lammens cekerse ne yapacağız peki?E manu hem lammens hem de Martinez'i mi aldı biri bize kalacak işte.
lookman niye gelsinRestes + Lookman gelirse sinirim yatışır.
Bizim forumdaki hoca koruma icgudusu inanilmaz. Yonetim kendi kafasina goremi 2 adama 185 milyon euro bagladi renkdas? 3 sezonda 400 milyonluk transfer yapti bu takim. Halen 5 mevkisi eksik. Hoca suclu degil diyosunuz. Hocayi dinleyen yoksa istifa etsin. Etmiyosa tek suclu hocadir benim gozumde.Bu sene avrupada basarili olamazsak hocaya degil yonetime yazar. Kimse yargilamasin.
Transfer listeme emek verdimDeniz Zorlunun transfer listesi gibi bir nobet
Burhan silmiş twiti
bu sefer gerçekten ALLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHRestes haberi çıkmış![]()
Mercato : Restes et Galatasaray, ça se précise ! - LesViolets.Com
Info LesViolets.Com : la rumeur qui court depuis ce midi sur le réseau X est réelle : Galatasaray s'intéresse à Guillaume Restes.www.lesviolets.com