GSCimbom
Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv
Danyal Artemis

Transfer Nöbeti #19 | 2025 Yaz Arşiv Sayfa 160

Danyal Artemis ·

Cevap
9,9K
Okunma
394,7K
Sayfa
160/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada icardiye hiç güvenmiyorum sıfır o yüzden muani'ye de yok çekmem 1 sene boyunca sen ne yaptında o sahaya o vucutla cıktın kardeşim ya ayıp günahtır bu mu taraftara olan saygın instagram şovlarını anca çoluk cocuk yer

Olm herkes Martinez guzel diyorda, Ederson icin 15 milyonu fazla bulan taraftar ve yonetim Martinez icin 25 milyona okey mi diyecek? Bu da 32 yasinda.

25 milyonu genc kaleciye vermek daha akilli is. Bu iste bir sakatlik var sanki Martinez'i ucuza birakacaklar.
Çok doğru ama Ederson biraz sakatlık problemi ve düşüş yaşadı. Milli takımda da kadroda değil.

Martinez daha iki turnuva milli takımın as kalecisi yanılmıyorsam

Organize olup bu Fabrizio'nun hesabını spamlayıp kapattırmak gerek. İyice şirazeyi kaçırdı herif.

os gelmezse sezonu salıyorum ben direkt , kaleci gelmezse yine olur da osnin olmadığı senaryoda fb şampiyonluğu falan görmek istemiyorum.O yüzden izlemem daha az sinir olurum en azından

Zaten battık bu saatten sonra para hesabına falan hiç gerek yok.

Restes, Martinez artık hangisi oluyorsa birini getirsinler para falan filan hiç umurumda değil.

Martinez United olmadı mı?

Sana bişi diyimmi orta saha transferi en az kaleci kadar mühim ve daha olmaması rezaletin rezaleti
Oyle tabiiki 2 surec ayni anda yurutemiyorlar.

Hala Toplanti icin toplandi gibi salak haber dusuyor. Masaya oturana kadar millet cayir cayir adam aliyor ya.

Resmen onana gelecek inanamiyorum.

Ve transferi kesin kapaticaz. 10 eylule kadar sacma sapan lig icin adam alacakale

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt