okan buruk istifa haberi gelsin
direk montella hocamı baglarım
okan buruk istifa haberi gelsin
direk montella hocamı baglarım
Ne bilemLesViolets fransa için tier kaçtır?
Sporotif direktör Monchi olduğunu bilmiyordum yaww. İcimdeki %5 umudu da söndürdü bu.aston villa tek kaleciyle sezonu geçirmez.Gerçi bunlar nasıl bir mallarsa Martinez sezon sonu veda etti ama kaleci almamışlar.Bir de monchi falan var yani Villa kaleci alırsa %10 ihtimal olabilir
O yüzden orta saha alın haydi

Manchester United sayfalarından aldığım bilgiyi söyleyeyim.Onana için istekli değilmişiz diğer ilgilendiğimiz kalecilerden 1'ini alamazsak satın alma opsiyonlu kiralamaya bile Manchester United yakınmış..

Zalewskiyi falan çabuk unutmussunFutbolu takip ettiğimden beri herhangi bir transfer döneminde böyle rezil olduğumuzu hatırlamıyorum. 20-25 bonservis, 6-7 milyon maaş önerip gittikleri her yerden red yiyorlar. Utanma önemli bir duygu, varsa tabii.
Normalini buldu da sapasağlamını istiyor bu da ya, adına kaktığımSapasağlam bir stoper sapasağlam bir ortasaha alalım. Kaleye top gelmesin kalecilik işimiz olmasın. Geleni Günay tutar bi şekilde.
Yok ya onana ya razıyız sanacaklar alacaklar ondan korkuyorum…Bana niye kızıyon rengim yav kaleci işini son güne bırakan ben miyim![]()
![]()